Griezmann testvére túlélte a párizsi merényleteket, és ott volt az Eb döntőn

foci EB 2016 terrortámadás túlélő Bataclan EB 2016 merénylet döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bataclanban történt lövöldözés egyik túlélője a lelátón nézte végig, ahogy testvére elveszíti a foci Eb döntőjét.

Maud Griezmann, az Eb gólkirály Antoine Griezmann testvére ott volt a párizsi Bataclan klubban, mikor tavaly novemberben fegyveresek 89 embert lőttek agyon a koncertteremben. A merénylettel egy időben a francia válogatott futballista épp a Stade de France-ban játszott barátságos meccset Németország ellen.

A lány két barátjával úgy élte túl a támadást, hogy másfél órán keresztül halottnak tetették magukat.

A történtek feldolgozásának sajátos módját választotta: ő lett focista öccse, a válogatott sztárjának számító Antoine Griezmann sajtósa és PR-osa is. Maud ott volt a tegnapi Eb döntőn, és könnyeivel küzdve nézte végig, ahogy a franciák elveszítik a finálét. Ugyanabban a stadionban, ahol testvére a véres merényletek idején játszott.

Forrás: instagram/antogriezmann
Tragédia! 25 kilóra fogyott a fogvatartott kislányhttp://www.life.hu/news/20160708-25-kilora-fogyott-az-a-kislany-akit-szulei-a-spajzba-zartak.htmlK. Istvánt és élettársát B. Ildikót a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésével bíróság elé állították. A szülők pere bár zárt ajtók mögött zajlik, mégis szörnyű információk szivárogtak ki. A kis Orsikát a spájzban tartották fogva, aki 25 kilósra fogyott. NewsThinkstockVideó készült a halálos rendőri igazoltatásról (18+)http://www.life.hu/news/20160708-video-keszult-a-halalos-rendori-igazoltatasrol-baratnoje-videora-vette-majd-kitette-facebokkra.htmlEgyszerű rendőri igazoltatásnak indult, gyilkosság lett a vége. Videó is készült az amerikai tragédiáról, melyben egy ember meghalt. NewsOrigoGyurta Dani sapkájában úszta át a Balatont egy komlói kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160708-gyurta-dani-sapkajaban-uszta-at-a-balatont-a-kisfiu-aki-sikeresen-teljesitette-a-tavot.htmlÚgy tűnik, Gyurta Dániel úszó ereje nem csak jól megmunkált karjában, hanem úszósapkájában is van. Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékát, amiben az imént említett ruhadarab volt a tét, egy kisfiú nyerte, aki ebben sikeresen teljesítette a Balaton átúszást. NewsOrigoBemutatták az olimpia hivatalos daláthttp://www.life.hu/news/20160706-bemutattak-az-olimpia-hivatalos-dalat.htmlNincs nagy sportesemény hivatalos dal nélkül. A 2016-os riói olimpiának is saját dallama van, amit a napokban mutattak be a nagyvilágnak. News--Top 10-es az Eb góllövőlistáján a magyar foci válogatotthttp://www.life.hu/news/20160708-top-10-es-az-eb-gollovolistajan-a-magyar-foci-valogatot-tlegjobb-tizben-a-magyar-foci-valogatott.htmlA váratlanul feltámadott magyar foci újabb sikert könyvelhet el a franciaországi Európa-bajnokságon. Joggal lehetünk büszkék rájuk. NewsOrigoNánási Pál szemével a világ: Istenes Bence gyönyörű családját örökítette meg a népszerű fotóshttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160708-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-istenes-bence-gyonyoru-csaladjat-orokitette-meg-a-nepszeru-fotos.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.