Hoppá! Filmszerepet kapott Vajna Timi

Forrás: BrekaCom -
film filmszerep Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem árult el sokat a felkérésről Vajna Timi, de annyi biztos, hogy egy Magyarországon készülő szuperprodukcióban kapott szerepet.

Több sztár is feltűnik majd abban a filmben, amiben Vajna Timi is játszani fog. Információk szerint egy kisebb szerepre kérték fel Andy Vajna feleségét, aki nagyon sejtelmesen beszélt új munkájáról.

Forrás: BrekaCom

"A film egyik mozgalmas jelentében fogok feltűnni, de többet egyelőre nem árulhatok el. A felkérést pedig azzal a feltétellel vállaltam el, hogy nem veszek fel tiszteletdíjat" - árulta el a Blikknek Timi, aki egyelőre az anyaság helyett az önmegvalósításra koncentrál.

Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról". TV + SztárokOrigoJohn Bon Jovi kellemetlen helyzetbe került barátja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-john-bon-jovi-kinos-helyzetbe-kerult-baratja-eskuvojen-nem-nagyon-ment-neki-az-enekles.htmlRendkívül kellemetlen helyzetbe került nemrég a Bon Jovi frontembere. Jon Bon Jovi egy barátja lányának az esküvőjén vett részt, ahol akarata ellenére is éneklésre bírták, nem túl nagy sikerrel... TV + Sztárok--Mindenki Dzsudzsákot akarta: Ő volt a Sound sztárja!http://www.life.hu/sztarok/20160711-dzsudzsak-balazs-volt-a-sound-sztarja-mindenki-vele-akart-szelfizni.htmlNem tudott nyugodtan szórakozni a Balaton Soundon Dzsudzsák Balázs: úton útfélen rajongók állították meg egy-egy közös fotó kedvéért. Dzsudzsi azonban a jelek szerint nem bánta ezt a fajta zaklatást. TV + Sztárok--Csobot Adél megmutatta anyutestét - így fest fürdőruhában az újdonsült anyukahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-hogy-nez-ki-szules-utan.htmlAlig két hónappal a szülés után szuperjól néz ki a fiatal magyar énekesnő. TV + SztárokOrigoCicis fotóval botránkoztat Olivia Newton-John lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-cicis-fotoval-botrankoztat-olivia-newton-john-lanya-chloe-lattanzi.htmlOlivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi megbotránkoztatta követőit, jól kiosztották az Istagramon. TV + Sztárok--Testével védte meg párja Kulcsár Edinát!http://www.life.hu/sztarok/20160710-testevel-vedte-meg-parja-kulcsar-edinat.htmlKulcsár Edinát meg akarták támadni a Balaton Soudon, de szerencsére párja, Csuti résen volt, és eltérítette az erőszakosnak tűnő férfit. Az esetet ők maguk mesélik el a Life.hu kamerájának.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.