Kiderült: Dombvári Bence a megbukott a kajakos

Forrás: MTI/Mészáros János -
dopping Dombvári Bence kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy versenyző mintája pozitív lett a második olimpiai válogatóversenyen levettek közül, eddig nem hozták nyilvánosságra a sportoló nevét, de most kiderült, Dombvári Bence az.

A kajakos Dombvári Bence doppingmintája lett pozitív június 9-én, a második olimpiai válogatóversenyen. Az MKKSZ azonnali hatállyal felfüggesztette a riói kvalifikációt kiharcoló sportoló versenyzési engedélyét. A Honvéd kajakosa egyesben és párosban is megnyerte a hazai ötkarikás válogatót 1000 méteren.

Forrás: MTI/Mészáros János

Az MKKSZ egy hete jelentette be, hogy egy minta pozitív lett a második olimpiai válogatóversenyen levettek közül, de akkor a vétkes nevét még nem hozta nyilvánosságra.

Dombvári maga kérte a B próba elvégzését, de ez a vizsgálat ismét kimutatta szervezetében a stanazolol nevű anabolikus szteroidot.

Az MKKSZ hangsúlyozza: a Magyar Antidopping Csoport és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség tavaly május óta összesen 45 alkalommal ellenőrizte Dombvárit, s korábban minden mintája negatív lett.

Boldog születésnapot, Benedek Tibor! A dögös vízilabdázó 44 éves letthttp://www.life.hu/news/20160712-boldog-szuletesnapot-benedek-tibor-aki-44-eves-lett.htmlA háromszoros olimpiai bajnokunk, Európa- és világbajnok vízilabdázónk, Benedek Tibor ma töltötte be a 44. életévét. NewsMTI/Kovács TamásMajdnem 200 országban járt már a milliomos utazó bloggerhttp://www.life.hu/news/20160712-majdnem-200-orszagban-jart-mar-a-milliomos-utazo-blogger.htmlJohhny Wardnak tényleg a munkája a szenvedélye. Irigylésre méltó állása van: abból él, hogy járja a világot. NewsOrigoRonaldo édesanyja nem hagyta szó nélkül a fia sérüléséthttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-anyja-nem-hagyta-szo-nelkul-a-fia-seruleset.htmlRonaldo örömébe egy kis szomorúság is vegyül, ugyanis a franciák elleni Eb-győzelmet nem úszta meg sérülés nélkül. Mint kiderült, a sérülést okozó francia Dimitri Payet is megkapta a magáét, ráadásul nem mástól, mint a focisztár édesanyjától. NewsOrigoBemutatták az olimpia hivatalos daláthttp://www.life.hu/news/20160706-bemutattak-az-olimpia-hivatalos-dalat.htmlNincs nagy sportesemény hivatalos dal nélkül. A 2016-os riói olimpiának is saját dallama van, amit a napokban mutattak be a nagyvilágnak. News--Meghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlLouisianában és Minnesotában is tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos csekemények áldozatául esett feketék emlékére.News--Két embert lelőtt egy köztörvényes bűnöző Michiganbenhttp://www.life.hu/news/20160712-lovoldozes-es-halottak-michiganben-ket-embert-lelott-egy-koztorvenyes-bunozo.htmlKét embert lelőtt egy köztörvényes bűnöző az Egyesült Államokbeli Michigan állam egyik délnyugati megyéjében a bíróság épülete előtt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.