Hosszú ideig húzódott a házaspár kálváriája, de végre elválhatott egymástól Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla. A bíróság ítéletet hozott a lakáskiürítésről szóló perben is, ahol kiderült, hogy Csillának el kell-e hagynia a Pécsi Ildikó nevén lévő házat.

Végre pontot tett a bíróság tavaly nyáron kezdődött per végére. Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának 15 napon belül ki kell költöznie abból a budai családi házból, amelyben volt férjével éltek együtt.

Pártos Csilla és Pécsi IldikóFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színésznő régebben azért indított eljárást, mert szerinte Csilla jogtalanul lakik a házban. A bíróság első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat, tehát Pártos Csillának gyermekével együtt el kell hagynia a lakást.  Állítólag azért is kezdődött el a ház körüli vita, mert Csilla csak részben fizette a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, bár korábban felajánlotta, hogy menye és unokája addig lehetnek az épületben, míg a fiú le nem érettségizik. Pécsi Ildikó unokájával már rég nem tartja a kapcsolatot, fia válópere miatt romlott meg a viszonyuk. A színésznő korábban úgy nyilatkozott, elfogadta, hogy ha valakinek nincs szüksége rá, akkor azt el kell engednie.