Hétfőn véget ért a tavaly február óta húzódó per Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla között. A műsorvezető újra szabad, volt párjának pedig igen magas összeget kell fizetnie közös gyermekük után. 

A központi téma eddig is a gyermektartási díj volt. A Bors szerint az elsőfokú ítélet után az eddig kiszabott 60 ezer forint helyett majdnem a dupláját, 115 ezer forintot kell fizetnie Csabika után. Sz.Csaba az ítéletig havonta 20 ezer forinttal támogatta a fiát, de a bíróság döntése alapján most visszamenőleg is ki kell fizetnie a fennmaradt összeget. Ez körülbelül 1,3 millió Forint - írja a Bors

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Valószínűleg itt nem ér véget a történtet, hiszen a Pécsi Ildikó nevén lévő ingatlanok ügyében később lesz ítélet. Amíg ez be nem következik, Pártos Csilla és fia a házban maradnak. Pécsi Ildikó korábban felajánlotta, hogy menye és unokája addig lehetnek az épületben, míg a fiú le nem érettségizik. A hírek szerint azonban a műsorvezető csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, melyből óriási jogi vita keveredett.

"Sajnos évekig elhúzódhat a vagyonmegosztási per, hiszen a vizsgálatoknak ki kell derítenie, hogy mi történt a házastársi közös vagyonnal. Hogy ez meddig tart, ezt nehéz megjósolni" - közölte a lappal dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.