Elvált férjétől, Pécsi Ildikó fiától Pártos Csilla - Íme, a részletek

válás Pécsi Ildikó bíróság gyermektartási díj Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn véget ért a tavaly február óta húzódó per Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla között. A műsorvezető újra szabad, volt párjának pedig igen magas összeget kell fizetnie közös gyermekük után. 

A központi téma eddig is a gyermektartási díj volt. A Bors szerint az elsőfokú ítélet után az eddig kiszabott 60 ezer forint helyett majdnem a dupláját, 115 ezer forintot kell fizetnie Csabika után. Sz.Csaba az ítéletig havonta 20 ezer forinttal támogatta a fiát, de a bíróság döntése alapján most visszamenőleg is ki kell fizetnie a fennmaradt összeget. Ez körülbelül 1,3 millió Forint - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Valószínűleg itt nem ér véget a történtet, hiszen a Pécsi Ildikó nevén lévő ingatlanok ügyében később lesz ítélet. Amíg ez be nem következik, Pártos Csilla és fia a házban maradnak. Pécsi Ildikó korábban felajánlotta, hogy menye és unokája addig lehetnek az épületben, míg a fiú le nem érettségizik. A hírek szerint azonban a műsorvezető csak részben fizeti a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, melyből óriási jogi vita keveredett.

"Sajnos évekig elhúzódhat a vagyonmegosztási per, hiszen a vizsgálatoknak ki kell derítenie, hogy mi történt a házastársi közös vagyonnal. Hogy ez meddig tart, ezt nehéz megjósolni" - közölte a lappal dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.