Ez ám a nemes szív! Mobil zuhanyzóval segít a hajléktalanokon

Forrás: showertothepeoplestl.org -
hajléktalan mobil zuhanyzó segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanokon segít egy ingyenes mobil higiénia központtal egy amerikai férfi. Jake Austin azt mondja, mindenkinek joga van a tisztasághoz.

Az amerikai férfinak elege lett belőle, hogy koszos, büdös hajléktalanokat lát mindenhol, szerte St. Louisban. De ahelyett, hogy dühös lett volna, kitalált egy lenyűgöző dolgot: egy kisteherautó rakterét mobil fürdőszobává alakította ki, hogy a benne lévő két zuhanyzót bárki használhassa, akinek nincs más lehetősége a tisztálkodásra.

Forrás: showertothepeoplestl.org

A rászorulók szappant, fogkrémet, betétet és vizet is magukhoz vehetnek a kocsiban,

sőt, ha szükséges, akkor bent is maradhatnak egy kicsit melegedni. A jótékony férfi azt mondja, reméli, hogy kezdeményezésével visszaadhat valamennyit a hajléktalanok elveszett méltóságából.

Forrás: showertothepeoplestl.org

A videón olyan otthontalan emberek láthatók, akik közül sokan hónapok után először tisztálkodhatnak meg normális körülmények között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.