George Clooney Lombardia tábor migráns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Svájc lezárta a határát, a Comoi-tó partján fekvő luxusnegyed tövében egyre csak gyűlnek az afrikai migránsok, de olyannyira, hogy a látvány már vetekszik a tavaly nyáron, a Keleti pályaudvarnál kialakult helyzettel.

Az észak-olaszországi Lombardia luxusnegyedének pályaudvara a menekültek lakóhelye lett. A helyzetnek pedig az az oka, hogy Svájc eddig 100 embert engedett át kéthetente, ám ennek véget vetettek. Az ország teljesen lezárta déli határát a Németország felé igyekvő migránsok előtt, akiknek

így várniuk kell.

George Clooney olaszországi otthona Forrás: Lapresse/Northfoto/Elena Gaffuri

George Clooney luxusvillája közelében már egyre több a sátor, de Madonna háza is a közelben van, valamint a divattervező, Donatella Versace, és Sir Richard Branson brit milliárdos is comói luxuspolgár is a szomszédságban él, így ők is szembesülnek a szomorú valósággal.

Origo

"Már több mint kétezer migránsnak biztosítottunk elhelyezést, de nincs több szobánk" - panaszolta a Daily Mail riportjában Roberto Bernasconi a helyi katolikus segélyszervezet képviselője, aki hozzátette, hogy a migránsok csak akkor távoznak Comóból, ha Svájc ismét megnyitja előttük a határátkelőket.

Liptai Claudia műsorával verte át áldozatát a csalóhttp://www.life.hu/news/20160713-liptai-claudia-musoraval-csalt-ki-penzt-a-szelhamos.htmlA szélhámos egy készülő TV2-s kvízműsorra keresett "tuti nyertest", melynek fejében húszmilliós nyereményt ígért, amit később elfeleztek volna. A kiszemelt áldozatától előre elkért negyvenezer forintot, ám a férfi és a pénz is eltűnt. News--Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe kerülthttp://www.life.hu/news/20160712-elektromos-nyakorvvel-sokkolta-a-gyereket-bortonbe-kerult.htmlA skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz. NewsThinkstockRonaldo sérülése nagyon súlyos - A gyógyulása közel fél évig is eltarthathttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-serulese-nagyon-sulyos-es-a-gyogyulasa-kozel-felevig-is-tarthat.htmlKomolyabbnak tűnik a portugál játékos sérülése, mint elsőre gondolták. Négy-öt hónapot is kihagyhat miatta. News--Meghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlLouisianában és Minnesotában is tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos csekemények áldozatául esett feketék emlékére.News--Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Egy orosz házaspár testrészeire bukkantak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160704-egy-orosz-hazaspar-testreszeit-mosta-partra-a-viz-a-fidzsi-szigeteknel.htmlEgy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.