Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatért

Forrás: instagram/justin bieber -
rajongó Jóbarátok világsztár Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt.

Justin Bieber több interjúban is elmondta már, hogy a Jóbarátok című sorozat a kedvenc szappanoperája. Minden epizód megnevetteti, és emiatt sokszor a koncertjei előtt is megnéz egy-egy részt.

Forrás: instagram/justin bieber

Nem csoda, hiszen Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey és Chandler viccein mi is bármikor nevetni tudunk, akárhányadszor is halljuk már a mondataikat. A fiatal sztár rajongása viszont azért is különös, mert

pontosan egyidős a sorozattal: mindketten 1994-ben látták meg a napvilágot.

Imádatát bizonyította is egy régebbi fotóval. A szelfin Justin Bieber Jennifer Aniston társaságában látható. Igaz, 25 év van közöttük, de a képen úgy látszik, jól kijönnek.

Beyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-szivszorito-video-kerult-napvilagra-igy-banik-ronaldo-a-rajongoival.htmlNincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják. TV + Sztárok--Rossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigoJohn Bon Jovi kellemetlen helyzetbe került barátja esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-john-bon-jovi-kinos-helyzetbe-kerult-baratja-eskuvojen-nem-nagyon-ment-neki-az-enekles.htmlRendkívül kellemetlen helyzetbe került nemrég a Bon Jovi frontembere. Jon Bon Jovi egy barátja lányának az esküvőjén vett részt, ahol akarata ellenére is éneklésre bírták, nem túl nagy sikerrel... TV + Sztárok--György herceg az anyukája derekáig ér - Nagyon sokat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-gyorgy-herceg-nagyon-sokat-nott-apukajaval-egy-repteren-kaptak-lencsevegre.htmlA kis György hercegért az egész világ rajong. Nem is csoda, hogy ismét elvonta a figyelmet királyi szüleiről a cambridge-i repülőtéren, ahol sötétkék térdnadrágjában és világoskék zajvédőjében igazi divatdiktátorként tündökölt. TV + Sztárok--Tóth Gabi extrém sminkben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-toth-gabi-extrem-sminkben-tundokol-a-fiatal-enekesno-szelfit-keszitve-mutatta-meg-uj-kreaciojat.htmlDekoltázsa után extravagáns sminkjével varázsolta el rajongóit Tóth Gabi. Az X-Faktor mentora egy fellépéshez emelte ki meseszép vonásait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.