Ennyi volt: az Uber kivonul Magyarországról!

Forrás: Polyak Attila -
taxi Belváros Magyarország autó Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Uber úgy döntött, nem folytatja magyarországi tevékenységét, és elhagyja az országot. 

Felfüggeszti szolgáltatását az Uber Budapesten július 24-én 12 órától, amikor életbe lép a működését ellehetetlenítő jogszabály - jelentette be Fekete Zoltán, az Uber magyarországi operatív igazgatója.

Forrás: Polyak Attila

Az Uber röviden ennyit írt a sofőrjeinek:

Sajnálattal értesítünk, hogy az Uber 2016. július 24-én 12 órakor felfüggeszti szolgáltatását Budapesten.

A júniusi jogszabály nyomán bevonhatják az autósok jogosítványát, elvehetik rendszámukat annak ellenére, hogy minden engedéllyel rendelkeznek.

Videóra vették, mi történt az ájultan talált lányokkal a Soundonhttp://www.life.hu/news/20160713-videora-vettek-mi-tortent-az-ajultan-talalt-lanyokkal-a-balaton-soundon.htmlHa minden igaz, akkor hamarosan fény derülhet az eddig ismeretlen részletekre a Balaton Soundon, az öltözőben ájultan talált lányok ügyében. News--Ronaldo sérülése nagyon súlyos - A gyógyulása közel fél évig is eltarthathttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-serulese-nagyon-sulyos-es-a-gyogyulasa-kozel-felevig-is-tarthat.htmlKomolyabbnak tűnik a portugál játékos sérülése, mint elsőre gondolták. Négy-öt hónapot is kihagyhat miatta. News--Félelmetes vihar nehezítette a vakmerő magyar hajóskapitány útjáthttp://www.life.hu/news/20160712-legradi-mark-vitorlashajo-kapitany-felelmetes-viharba-kerult-a-tengeren.htmlLégrádi Márk, a görög szigetek között küzdött a hatalmas szélviharral és 28 óra kellett ahhoz, hogy elérje a biztonságot jelentő partot. News--93 évesen meghalt a rákkutatás egyik úttörője, Alfred G. Knudson Jrhttp://www.life.hu/news/20160712-93-evesen-meghalt-a-rakkutatas-egyik-uttoroje-alfred-g-knudson-jr.htmlHosszú betegség után hunyt el a daganatos betegségek kialakulásával kapcsolatos "két ütés"-elmélet megalkotója. NewsOrigoÍgy ünnepelték Ronaldóék a győzelmet: örömmámor a kupával! http://www.life.hu/news/20160711-portugalia-nyerte-a-foci-eb-t-igy-unnepeltek-a-gyozelmet-a-csapat-tagjai-video.htmlPortugáliának ez az első Eb-címe, korábban még soha nem sikerült megnyernie egyetlen kontinenstornát sem. A csapat ezt meg is ünnepelte, méghozzá egy hatalmas buli keretében. News--Isten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.