Videóra vették, mi történt az ájultan talált lányokkal a Soundon

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero -
Balaton Sound drog backstage videó ájulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden igaz, akkor hamarosan fény derülhet az eddig ismeretlen részletekre a Balaton Soundon, az öltözőben ájultan talált lányok ügyében.

Nagyon sok a tisztázatlan részlet a Balaton Soundon, a DVBBS formáció öltözőjében talált lányok ügyében. Két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ párossal a koncert után. Az egyik eszméletlen lány az MTVA műsorvezetőjének gyermeke.

DVBBS Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

Állítólag, a szombati DVBBS a fellépése végén kiválasztott hat lányt a közönség soraiból, akiket előbb a színpadra, később az öltözőbe engedtek, legalábbis ezt mesélte az egyik lány ismerőse. Egyes információk szerint az öltözőben kaptak italt, amelynek nem látták az üvegét, valószínűleg ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a hat lány közül hárman rosszul lettek. A Blikk információi szerint hamarosan fény derülhet arra, hogy pontosan mi történhetett, ugyanis

a backstage be volt kamerázva.

A konténer környékén megfordulók minden lépését rögzítették, így arról is felvétel van, ahogy a lányok megérkeznek a zenekar tagjaihoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.