Ha minden igaz, akkor hamarosan fény derülhet az eddig ismeretlen részletekre a Balaton Soundon, az öltözőben ájultan talált lányok ügyében.

Nagyon sok a tisztázatlan részlet a Balaton Soundon, a DVBBS formáció öltözőjében talált lányok ügyében. Két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ párossal a koncert után. Az egyik eszméletlen lány az MTVA műsorvezetőjének gyermeke.

DVBBSForrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

Állítólag, a szombati DVBBS a fellépése végén kiválasztott hat lányt a közönség soraiból, akiket előbb a színpadra, később az öltözőbe engedtek, legalábbis ezt mesélte az egyik lány ismerőse. Egyes információk szerint az öltözőben kaptak italt, amelynek nem látták az üvegét, valószínűleg ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a hat lány közül hárman rosszul lettek. A Blikk információi szerint hamarosan fény derülhet arra, hogy pontosan mi történhetett, ugyanis a backstage be volt kamerázva. A konténer környékén megfordulók minden lépését rögzítették, így arról is felvétel van, ahogy a lányok megérkeznek a zenekar tagjaihoz.