Ájult lányokat találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Balaton Sound ájulás Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint két eszméletlen lányt találtak szombat este a Balaton Soundon, a DVBBS nevű, elektronikus zenét játszó duó öltözőjében.

Minden tinilány álma, hogy kedvencével találkozzon egy fesztiválon, de kettejük számára ez sajnos rémálommá változott szombat este a Balaton Soundon. A látogatóktól hermetikusan elzárt részen, a fesztivál legjobban őrzött területén, a fellépők öltözőkonténerében a földön fekve találták meg a két eszméletlen lányt. Nem tudni, hogy a DVBBS nevű formációnak mi köze van ehhez, de tény, hogy ez az ő öltözőjük volt – írja a Bors.

DVBBS Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Takarítani mentek be utánuk, ekkor vették észre, hogy két fiatal lány ájultan fekszik az öltözőben” – mesélte a lapnak egy informátor. „Azonnal mentőt hívtak hozzájuk, nagyon gyorsan ki is értek. Azt mondják, az egyik lány édesanyja percekkel ezután már tudomást szerzett a dologról, azonnal rendőrt hívott, feljelentést is tett.

Ezután fordult akciófilmbe illőre a dolog, a zenekar tagjai ugyanis megérkeztek közben Budapestre, ahonnan a reptérre hajtottak, hogy el­hagyják az országot. Ott érték el őket a rendőrök. Nem tudni, milyen intézkedés történt, a fiúk tudták-e tisztázni magukat, végül elengedték-e őket.”

Rajongók a DVBBS koncertjén Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A lap kereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát is,

de vasárnap lévén nem tudtak érdemi információ­val szolgálni, hétfőn adnak tájékoztatást az ügyben. A DVBBS-nek vasárnapra Németországban volt meghirdetve egy újabb koncertje, de nem tudni, végül eljutottak-e oda.

!

A DVBBS jelenleg a világ egyik legsikeresebb formációja az elektronikus zene világában. A gázsijuk több tízezer euró körül van, azaz egyetlen bulin sok millió forintot kaszálnak. Az utóbbi időben igen sok sztárallűrt vettek fel, a szakma szerint „elszálltak maguktól” a fiúk, sok pletyka kering róluk azzal kapcsolatban, hogy udvariatlanok a rajongó lányokkal.

Ami az előzményeket illeti, a lap úgy tudja, hogy a két lány a koncerten az első sorban szórakozott,

a zenekar tagjai felhívták őket a színpadra, majd később az öltözőbe is.

Gyakorlatilag ezt erősítették meg kérdésükre a Sziget Iroda szervezői, akik példás gyorsasággal intézkedtek, amikor észlelték a bajt.

– nyilatkozta az iroda munkatársa. „Később, amikor már a zenekar elment, kollégáink az öltözőben hagyott, rosszul lévő lányokra lettek figyelmesek, emiatt azonnal értesítették a Sound egészségügyi szolgálatát, majd a rendőrséget is. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk.”

Griezmann testvére túlélte a párizsi merényleteket, és ott volt az Eb döntőnhttp://www.life.hu/news/20160711-tulelte-a-parizsi-merenyleteket-majd-a-helyszinen-nezte-vegig-ahogy-testvere-elvesziti-az-eb-t.htmlA Bataclanban történt lövöldözés egyik túlélője a lelátón nézte végig, ahogy testvére elveszíti a foci Eb döntőjét. NewsOrigoPortugália nyerte a foci EB-thttp://www.life.hu/news/20160710-eb-donto-hosszabitasban-vezet-portugalia-franciaorszag-ellen.htmlAz esélytelenebbek nyugalmával vágott neki a foci Eb tegnapi döntőjének Portugália, de a hosszabbításban szerzett góllal mégis legyőzték a franciákat, és megnyerték a tornát. NewsPortugál tragédia: sírva vitték le a pályáról Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/news/20160710-foci-eb-portugal-tragedia-levittek-a-palyarol-cristiano-ronaldot.htmlRémesen végződött a foci EB döntőjének első félideje a portugálok számára. News--Eltűnt egy 10 éves kisfiú Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160710-eltunt-egy-10-eves-kisfiu-budapesten-olah-erik-janos.htmlOláh Erik János 10 éves kisfiút keresi a rendőség, aki vasárnap délelőtt tűnt el a VIII. kerületből - írja a Police.hu. NewsOrigoSokkoló fotó: Így öklelte fel a hatalmas bika a torreádorthttp://www.life.hu/news/20160710-sokkolo-fotok-igy-oklelte-fel-a-hatalmas-bika-a-torreadort.htmlMellkason döfött egy bika egy spanyol torreádort a dél-spanyolországi Teruel arénájában bikaviadal közben, a 29 éves férfi belehalt a sérülésbe - írta az MTI. NewsOrigoHoppá! Elbúcsúzhatunk a nyártól?http://www.life.hu/news/20160710-jon-a-hidegfront-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlA következő napokban fokozódik a hőség, de a hét közepén egy hidegfront nyomán szelesre, csapadékosra fordul az időjárás. A jövő hét végén már 20 Celsius-fok körüli maximumokra kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.