Kautzky Armand: "Imádom a fröccsöt"

ital fröccs videó Kautzky Armand Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a Jászai Mari-díjas magyar színművésszel beszélgetett, aki elárulta, hogy mi a kedvenc itala a nyáron. 
Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokOrigoMiféle lehűlés? Horváth Éva fotójától újra hőség leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-horvath-eva-modell-nagyon-szexi-bikiniben.htmlA műsorvezető nemrég megmutatta, hogy fest számára a tökéletes strandszett. TV + SztárokOrigoÖsszeházasodott a sportvilág sztárpárja-Schweinsteiger az Eb után Velencében mondta ki az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-osszehazasodott-a-sportvilag-sztarparja-schweinsteiger-az-eb-utan-velenceben-mondta-ki-az-igent.htmlAlighogy vége lett a foci Eb-nek, a német válogatott támadója, Bastian Schwensteiger megnősült. A szerb teniszezőt, Ana Ivanovicot vette feleségül. Az esküvőjük kísértetiesen hasonlított egy másik celeb kézfogójára. TV + Sztárok--“A gólos köcsög a ketchupos üvegből” - Íme, Szalai reakciója a zavarba ejtő kérdésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-szalai-adam-reakcioja-az-eb-sajtotajekoztato-legviccesebb-kerdesere-golos-kocsog-a-ketchupos-uvegbol.htmlMég a magyar–portugál Eb-meccs előtt tették fel Szalai Ádámnak a lehető legzavarosabb kérdést egy sajtótájékoztatón. A szinkrontolmács nem tudott kikecmeregni a ketchupos hasonlatból, de Szalai kivágta magát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÉleteket menthet Berki Krisztián: ezt a szakmát választottahttp://www.life.hu/sztarok/20160712-berki-krisztian-vizimentokent-es-eletmentokent-szeretne-egy-uj-szakmat-tanulni.htmlA sztár újabb ötlettel rukkolt elő: a tévézés mellett egy nem mindennapi szakma iránt kezdett el érdeklődni. TV + Sztárok--Lindsay Lohan bedühödött: tengerbe hajította pasija telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160712-lindsay-lohan-beduhodott-tengerbe-hajitotta-pasija-egor-tarabasov-telefonjat.htmlMegdöbbentette a színésznő agresszív reakciója a családot és a barátait is. Lidnsay Lohan dühös lett a barátja telefonjában talált üzenet miatt, és a tengerbe hajította a készüléket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.