Az egyik legsikeresebb hazai divattervező nem volt elégedett egy étteremben, ezért ezt azonnal szóvá is tette. Véleménye szerint nem tett semmi rosszat, mégis megszólták érte. 

Náray Tamás Budapest egyik felkapott éttermében ebédelt a minap. A tervező egy thai ételt rendelt, amit szójaszósszal ízesítenek, így elég sós lett. Ezt tette szóvá a sztár, melyet a Bors egyik olvasója meg is örökített. A történtek után a lap felkereste az érintettet is, aki kissé kiborult, hogy még egy ebéd alatt sem hagyják békén. 

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Gyakorlatilag az étterem nyitása óta törzsvendég vagyok, még a dizájnelemekhez is van némi közöm Félig jól hallotta az informátoruk, valóban azt mondtam, sós az étel. Ám ez nem azt jelenti, hogy nem ízlett, hanem azt, hogy az én ízlésem szerint volt sós. Úgy gondolom, vagyok olyan viszonyban a személyzettel és a vezetéssel, hogy ezt szóvá tehetem. Viszont fizettem, bár tényleg kaptam ajándékba sütit is, de nem engesztelésképpen.

Nem kell félnie tőlem a személyzetnek, sokkal félelmetesebbek az olvasóriporterek, akik tényleg mindent mindenhol lefotóznak. Lassan álruhában kell járnom, vagy megennem minden ételt, azt is, ami nem ízlik" - nyilatkozta Náray Tamás.