Hatalmas összeget bukott Aurélio: nem jöttek be a számításai!

VV Aurélió pénz Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt veszített el Aurélio a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Kiestek a kedvenc csapatai, ráadásul óriási hibát követett el, érzelemből döntött a fogadásnál.

Dühöngött Aurélio az Eb végeztével, ugyanis rengeteg pénzt veszített a bajnokság alatt. Egyrészt saját magának is köszönheti, hiszen megszegte az általa felállított aranyszabályt, és érzelemből döntött.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Amennyire jól indult az eleje, olyan tré lett a vége. Nem értem, miért nem vezették még be a videóbírót. Csak azon buktam hatvanezer forintot, mert az egyik meccsen a bíró elnézett egy szögletet" - kesergett a Való Világ egykori játékosa a Blikknek. A tizenegyespárbaj után kiesett olaszokon 73 ezret bukott, a finálé pedig 80 ezer forintjába került. Aurélio csak azért nem fogadott a portugálokra, mert ki nem állhatja Cristiano Ronaldót, ez az érzelmi döntés lett a veszte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.