Dévényi Tibi bácsi: "Ezek a valóságshow-ban szereplő emberek, ezek díszletek"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
EFOTT Dévényi Tibi Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legtapasztaltabb lemezlovas, a retro legendás dj-je, Dévényi Tibi bácsi 10. alkalommal pörgette a lemezeket az EFOTT-on.

Mivel idén 69 éves a mester, 69 labdát dobált szét a bulizók közt. Tibi bácsi elmondta, szerinte nem női szakma a diszkózás, de hogy miért nem, és hogy mi a véleménye a női dj-kről, különösen a celebekről, akik így próbálnak megélni, az interjúból kiderül:

Molnár Anikónak elvágták a torkát? - Csak erős idegzetűeknek!http://www.life.hu/sztarok/20160717-molnar-anikonak-elvagtak-a-torkat-sokkolo-fotokap-posztolt-a-facebookra.htmlAnikó, akinek mint ismeretes, halott barátnője pakolja tele kavicsokkal a házát, durva képeket posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoCsodás szelfit lőtt Király Linda: Igazán dögös!http://www.life.hu/sztarok/20160717-kiraly-linda-enekesno-csodas-szelfit-keszitett.htmlKirály Linda, aki mint ismeretes, összekötötte a kellemest a hasznossal, vagyis Amerikában nyaral és dolgozik, szuper fotót készített magáról. TV + SztárokOrigoBájos gyermekkori fotót posztolt magáról Tücsi: Így festett babaként!http://www.life.hu/sztarok/20160717-aryee-claudia-dedei-aza-tucsi-bajos-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlTücsitől az utóbbi időben leginkább dekoltázsfotókat kaptunk: például a szépséges műsorvezető kitette a cicit a Soundon is. Most azonban egy egészen más hangulatú képet tett közzé. TV + SztárokOrigoIstenes Bence örül mint majom a farkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160716-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-orul-mint-majom-a-farkanak.htmlA műsorvezető, aki legutóbb videón mutatta meg tündéri kisfiát, igazán örömteli hírt közölt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Szuperautóval jutalmazta magát C. Ronaldo az EB-győzelemérthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-bugatti-veyronnal-jutalmazta-magat-cristiano-ronaldo-az-eb-gyozelemert.htmlA portugálok szuperfocistájának nem is járthat más, mint egy szuperautó. Az EB-döntő után pár nappal Ronaldo már be is állhatott a garázsába azzal a kocsival, amire legjobban vágyot.TV + SztárokOrigoElképesztő összeg! Ennyiért lép fel a Szigeten Rihannahttp://www.life.hu/sztarok/20160716-285-millio-forintert-lep-fel-rihanna-a-sziget-fesztivalon-2016-ban.htmlRihanna a Sziget Fesztovál 0. napján lép fel, a jegyek pedig már régen elfogytak a koncerte. Most azt is kiderül, mennyiért vállalta a budapesti fellépést.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.