Vasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk.

Gelencsér Tímeát nemcsak a Life.hu olvasói választották meg a legszebbnek, hanem a Magyarország Szépe zsűrije is úgy döntött, az ő fejére kerüljön a korona. Miután átadtuk Timinek a Life.hu különdíját, ami egy éves VIP Gilda Max-bérlet, kifaggattuk, számított-e a dicsőségre.

Timinek átadtuk az egyéves Gilda Max-bérletetFotó: Mudra László/Origo

 „Nagyon bíztam a győzelemben, de nem mertem elképzelni, hogy megnyerhetem a versenyt. Most mérhetetlenül boldog vagyok, szinte még fel sem fogtam.

Amikor kihirdették az első és második udvarhölgyet, akkor már éreztem, hogy sikerült”  – kezdte Timi, aki a verseny előtt, a felkészülési időszakban is nagy népszerűségnek örvendett: a rajongók szerelmes üzenetekkel bombázták.

„A Facebookon régi ismerősök és ismeretlenek is bejelentkeztek. Olyan lány vagyok, aki szereti, ha meghódítják, és sokáig kell ostromolni, hogy beadjam a derekam”– magyarázta Timi, akinek a leghosszabb párkapcsolata két évig tartott. A királynő azt is elárulta, a győzelem után mi lesz az első dolga hétfőn.

Gelencsér Tímea és udvarhölgyeiFotó: Mudra László/Origo

 „Holnap egy nagy reggelivel indítok!

Ma éjjel annyira fel vagyok dobva, hogy el sem fogok tudni aludni”– nevetett Tímea, aki a világversenyre télen Amerikába utazik.

„Még nem jártam Washingtonban, ezért nagyon várom. Ráadásul a Miss World döntője idején, december 21-én lesz a születésnapom, úgyhogy ott biztosan méltón megünnepelhetem” – mondta a szépség, aki nem tér vissza Dubajba, ahol hosszú ideig tartózkodott.

Timi a nyereményautóvalFotó: Mudra László/Origo

„Dubajban tanultam az amerikai egyetemen marketinget.  Egy szemesztert teljesítettem, de elég volt 8 hónap, most már nem szeretnék visszamenni, mert itthon a legjobb” – magyarázta Timi, akit édesanyja és két testvére kísért el a versenyre. „Timi fitneszversenyző volt, ezért megtanult keményen küzdeni. Ő akkor is mosolyogva megy ki a színpadra, ha fáradt, ha fáj a lába. Kitartó és kemény munka volt az ide vezető két hét, az összes lánynak gratulálok” – mondta Timi édesanyja.

Timi köszönete a Life.hu olvasóinak
„Teljesen váratlanul ért, hogy engem szavaztatok meg, hiszen csak a végeredményről értesültem. Nagyon megörültem, amikor szombat reggel megtudtam, hogy én lettem a Life.hu szépe, ez is erőt adott az utolsó megmérettetéshez.”