POKÉMON GO: Élő adásba sétált bele a pokémonra vadászó hírolvasó

Forrás: Facebook/Allison Kropff -
időjárás-jelentés Pokémon Go élő adás Pokémon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt vált hivatalosan is elérhetővé Magyarországon a Pokémon Go, de a világ nagy részét már meghódította. Pillanatok alatt lett az egyik legnépszerűbb játék, olyannyira, hogy van, aki még élő adás közben is ezzel szórakozik.

Színesebbé tette az időjárás-jelentést a floridai WTSP 10 egyik munkatársa, Allison Kropff. A hölgy kihasználta a holtidőt műsor közben, és amíg kollégája az időjárást ecsetelte a nézőknek, ő le akart vadászni egy pokémont. Azt már észre sem vette, hogy mindehhez a forgó kamera előtt kellett elsétálnia igen mulatságos pillanatokat okozva.

Forrás: Facebook/Allison Kropff

A csatorna meteorológusa, Bobby Deskins nagyon meglepődött, de emellett rendkívül jót szórakozott is kollégáján, aki az élő adásba rondított bele, hogy megszerezzen egy lényt. A Pokémon Go elterjedése már sok furcsa vagy éppen vicces szituációt szült, Szebeni István a minap akadt ki a játék népszerűségén.

Soha nem beszélt betegségéről Somló Tamáshttp://www.life.hu/news/20160720-somlo-tamas-elhunyt-soha-nem-beszelt-a-betegsegerol-ami-a-voice-alatt-derult-ki.htmlNégy éve, 2012 koraőszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki a kedd hajnalban elhunyt Somló Tamásról, hogy beteg. A zenész nem beszélt róla. Azt mondják: egyszerűen nem vett róla tudomást. "Szemérmes volt a betegségében". NewsOrigoZokogva búcsúztatta Aigner Szilárdot felesége, Pártai Lucia - Elárulta, miben halt meg a meteorológushttp://www.life.hu/news/20160719-zokogva-bucsuztatta-aigner-szilardot-meteorologust-felesege-partai-lucia.htmlAhogy megírtuk, végső búcsút vett az ország egyik legnépszerűbb meteorológusától, Aigner Szilárdtól családja, valamint barátai és tisztelői. Felesége, Pártai Lucia zokogva mondott beszédet, amelyben azt is elárulta, miért kellett férjének meghalnia. News--Szívszorító: így búcsúzik Somló Tamástól fiahttp://www.life.hu/news/20160719-igy-bucsuzik-somlo-tamastol-az-lgt-es-a-kex-es-az-omega-zeneszetol-fia.htmlSzomorú hírre ébredtünk, kedden reggel, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Kollégáinak egy része a Facebookon tett közzé szívbemarkoló sorokat, fia pedig egy közös képpel búcsúzik. NewsOrigoKánikula a héten? Ilyen időre számíthatsz a napokban http://www.life.hu/news/20160719-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban-kanikula-es-napsutes.htmlSzerdától már bátran vegyük ki a szabadságunkat, hiszen igazi strandidő várható, ugyanis a hét második felében megérkezik a hőség, és már éjszakára sem hűl le a levegő. Elő a napolajat! News--Majdnem tengerbe fulladt egy magyar férfi, miközben Pokémont kergetett http://www.life.hu/news/20160719-hodit-a-pokemon-jatek-egy-magyar-ferfi-majdnem-belehalt-a-hasznalataba.htmlA férfi a zárai víziorgonáknál annyira belemerült a játékba, hogy megcsúszott a betonszegélyen, és a vízben kötött ki. NewsOrigoNála ennivalóbb szurkoló nincs is! http://www.life.hu/news/20160719-a-kalozok-baseball-meccsen-a-fiatal-szurkolo-volt-a-leglelkesebb.htmlIgazi érzelmi hullámhegyeken és hullámvölgyeken ment keresztül a fiatal baseball-szurkoló, aki együtt élt a meccs minden egyes percével. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.