Elhunyt Gary Marshall, a Micsoda nő rendezője

Forrás: Northfoto -
Gary Marshall Micsoda nő!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
81 éves korában elhunyt Gary Marshall filmrendező. Számos romantikus film köthető a nevéhez, , köztük a Valentin nap, a Szilveszter éjjel de legismertebb filmje Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével a Micsoda nő volt.

Marshall tavaly augusztusban agyvérzést kapott, sokáig kórházban ápolták. A Vox cikke szerint halálát tüdőgyulladás okozta. A rendezőt 53 éves felesége és három gyermeke gyászolja.

Richard Gere és Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben Forrás: Northfoto

Soha nem beszélt betegségéről Somló Tamáshttp://www.life.hu/news/20160720-somlo-tamas-elhunyt-soha-nem-beszelt-a-betegsegerol-ami-a-voice-alatt-derult-ki.htmlNégy éve, 2012 koraőszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki a kedd hajnalban elhunyt Somló Tamásról, hogy beteg. A zenész nem beszélt róla. Azt mondják: egyszerűen nem vett róla tudomást. "Szemérmes volt a betegségében". NewsOrigoZokogva búcsúztatta Aigner Szilárdot felesége, Pártai Lucia - Elárulta, miben halt meg a meteorológushttp://www.life.hu/news/20160719-zokogva-bucsuztatta-aigner-szilardot-meteorologust-felesege-partai-lucia.htmlAhogy megírtuk, végső búcsút vett az ország egyik legnépszerűbb meteorológusától, Aigner Szilárdtól családja, valamint barátai és tisztelői. Felesége, Pártai Lucia zokogva mondott beszédet, amelyben azt is elárulta, miért kellett férjének meghalnia. News--Szívszorító: így búcsúzik Somló Tamástól fiahttp://www.life.hu/news/20160719-igy-bucsuzik-somlo-tamastol-az-lgt-es-a-kex-es-az-omega-zeneszetol-fia.htmlSzomorú hírre ébredtünk, kedden reggel, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Kollégáinak egy része a Facebookon tett közzé szívbemarkoló sorokat, fia pedig egy közös képpel búcsúzik. NewsOrigo"Gáspár Evelin újra fogyott"http://www.life.hu/sztarok/20160719-a-bulvarrapben-gaspar-evelin-tapai-szabina-selena-gomez.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoDanics Dóra: "Úgy érzem, mintha előző életemben itt éltem volna"http://www.life.hu/lifeutazas/20160717-eiffel-torony-pompidou-kozpont-montmartre-moulin-rouge-ezeket-ajanlja-parizsban-danics-dora.htmlAz X-Faktor negyedik szériájának győztese idén ünnepelte 30. születésnapját, és ez alkalomból barátai meglepték őt egy párizsi úttal. Danics Dóra imád utazgatni a nagyvilágban, de kevés hely inspirálja jobban, mint a francia főváros, ahová most harmadjára tért vissza. Az énekesnőnek jót tett a kiruccanás, és külön öröm volt számára, hogy vele tartott az édesanyja, akivel együtt fedezték fel a legizgalmasabb látnivalókat. UtazásOrigoNem igazak a fertőzésről szóló hírek: Rékasi cáfolhttp://www.life.hu/drlife/20160716-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-mrsa-fertozest-kapott.htmlRékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Lapinformációk szerint a legnagyobb gondot a sérült lábában - amelyet többször is műteni kellett - terjedő MRSA fertőzés okozza. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.