Van, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongásának leküzdésében Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni segített neki. Az énekesnő egy különleges feszültségoldó technikát tanított Vikinek.

A VIVA harcba szállt az elbaltázott randevúkkal: hétről hétre segít egy újabb civil szereplőnek, hogy az első találkozóból második, vagy akár sokadik is legyen. Viki azért fordult a Második Randi csapatához, mert nagyon stresszes az ismerkedések során. Legnagyobb félelme, hogy beáll a kínos csend, ami már többször is előfordult vele.

Forrás: Red Lemon

Egyszer annyira hatalmába kerítette a pánik, hogy szó szerint megszökött a nyomasztó helyzet elől. Ezt a szorongást szerette volna maga mögött hagyni, és ebben a VIVA sztárja, Iszak Eszti és vendége, Tolvai Reni segített neki. „Emlékszem, amikor ennyire fiatal voltam én sem tudtam önmagam lenni az első, vagy a második randi alkalmával. Nagyon nehéz, főleg ha tetszik is a fiú, mert zavarban vagy és ilyenkor nem egyszerű elengedni magad" – kezdte a népszerű énekesnő, akinek ma már nincsenek ilyen problémái.

Forrás: Red Lemon

„Sokkal lazább vagyok, mint Viki, aki tényleg rá tud görcsölni a dolgokra, de remélem, hogy segítettem neki és észben tartja azokat a tippeket, amikkel oldani tudja a feszültséget. Biztos vagyok benne, hogy egy idő után könnyebben veszi majd az akadályokat, és szurkolok neki, hogy tényleg jól sikerüljön ez a randi" – tette hozzá Reni, aki a színpadon is sikeresen használt stresszkezelési tanácsait osztotta meg Vikivel. Többek között egy nagyon magas épület teraszáról is kikiáltottak, mert az énekesnő szerint ez az egyik legjobb módja a feszültségoldásnak.

Támogatott tartalom