Lábai közt matatott a szupermodell DiCaprio buliján - Kínos fotó

Forrás: Instagram/Mariahcarey -
Doutzen Kroes jótékonykodás Leonardo DiCaprio
Mint minden évben, ezúttal is igen ütősre sikeredett az Oscar-díjas világsztár vacsorája.

Sok-sok sztár, rengeteg szupermodell, egy mesés luxusjacht Dél-Franciaországban és egy remek vendéglátó - kell ennél több ahhoz, hogy jól sikerüljön egy buli? DiCaprio jótékonysági vacsorája már hagyománnyá vált a sztárok körében: tavaly együtt bulizott itt George Clooney, Steven Speilberg, Cate Blanchett és Reece Witherspoon.

Az idei buliban kétségkívül Doutzen Kroes ruhája volt az egyik legkacérabb: a most nagyon trendi, hálóingre emlékeztető kreáció nem sokat hagyott a képzeletre. De megérte ezt a darabot választani? A csinos modell kezei állandóan a lába között voltak, ugyanis a szél ellene dolgozott. Nem gondojuk, hogy kényelmesen érezte magát. Arról már nem is beszélve, hogy a mellein sem áll kifogástalanul a szatén ruha...

Forrás: NORTHFOTO/Papixs Press

Lily Donaldson modell is kitett magáért, az ő ruhája is meglehetősen szexire sikeredett - róla itt nézhetsz fotókat.

Mariah Carey is megjelent a buliban, ő még szelfizett is a házigazdával.

Forrás: Instagram/Mariahcarey

Leo köztudottan rengeteg pénzt adományoz a Föld megmentésére, alapítványa már 59 millió dollárt gyűjtött össze 112 prodzsektre 48 országban 2008 óta - a színész ráadásul minden nyilvános szereplésekor, így az Oscar-gálán is igyekszik felhívni az emberek figyelmét a környezetvédelemre, a klímaváltozásra.

Liptai Claudia mindenkit kibeszélhethttp://www.life.hu/sztarok/20160720-liptai-claudianak-uj-kibeszelo-show-ja-indul.htmlÚj feladatot kap a várandós Liptai Claudia - olyant, amire már nagyon régóta várt. TV + SztárokOrigoHatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoElkezdődött! Először zsűriznek együtt az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160720-x-faktor-elkezdodott-toth-gabi-mentorszelfije.htmlTóth Gabi megmutatta, hogyan is kezdték a közös munkát a tehetségkutató mentorai. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa: "Hazudnék, ha azt mondanám, nem félek"http://www.life.hu/sztarok/20160720-demcsak-zsuzsa-szerint-torokorszag-biztonsagok-de-benne-is-van-egy-kis-felsz.htmlA Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelenleg Törökországban nyaral. A közelmúlt eseményei miatt elárulta, van benne némi félelem és bizonytalanság leginkább azért, mert gyerekei is vele vannak... TV + SztárokOrigoStohl András lánya a képernyőkre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-stohl-andras-lanya-musort-vezet.htmlStohl András lányával a színpad mellett a képernyőkön is találkozhatunk, s bár vendégként, de ő is beszáll az Én vagyok itt című műsor állandó műsorvezetői mellé. TV + SztárokOrigoEkkor helyezik örök nyugalomra Somló Tamást http://www.life.hu/sztarok/20160720-somlo-tamas-csutortokon-helyezik-vegso-nyugalomra-ekkor-lesz-a-temetes.htmlMint arról beszámoltunk, 68 éves korában keddre virradóra elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Most kiderült, mikor kísérik utolsó útjára a sztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.