műsorvezető Harsányi Levente Tatár Csilla Magyarország, szeretlek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresik Tatár Csilla utódját, maga a műsorvezető is részt vett a válogatón, még a kisfia is ott volt. Ősztől pihenésre készül Csilla, ezért nem ő fogja vezeti a Magyarország, szeretlek! című műsort.

Új társat keresnek Harsányi Leventének, Tatár Csilla ugyanis ősztől pihenni fog, így nem ő vezeti majd a Magyarország, szeretlek! című műsort. Csilla is részt vett a válogatón, hogy segítse a leendő műsorvezetőt néhány tanáccsal.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Nemcsak a műsorvezetőnő fog változni a Magyarország, szeretlek! című produkcióban, sok új elemmel bővül majd a műsor. Csilla elárulta, azért tart néhány hónapos szünetet a munkában, hogy a családjára koncentráljon, és készüljön A Dal című produkcióra, aminek forgatása már idén decemberben elindul - írja a Bors.

Vajna Timi és Palvin Barbi is DiCaprióval bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vajna-timi-palvin-barbi-mihalik-eniko-leonardo-dicaprio-jotekonysagi-rendezvenyen-vett-reszt.htmlTiszteletét tette Vajna Timi is Leonardo DiCaprio rendezvényén, de rajta kívül is voltak magyar hírességek. Nem maradhatott ki a buliból Palvin Barbi és Mihalik Enikő sem.TV + Sztárok--Hayden Panettiere ráfázott - egy vagyonnal tartozik a kutyái miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hayden-panettiere-a-hosok-sorozat-szinesznoje-egy-vagyonnal-tartozik-a-kutyai-miatt.htmlIgen kínos helyzetbe került a Hősök című sorozat szöszi üdvöskéje. TV + Sztárok--Hűha! Falatnyi bikiniben rázza formás popsiját Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-nicole-scherzinger-ibizan-bulizik.htmlAz énekesnő láthatóan remekül érzi magát Ibizán. TV + SztárokOrigoEz a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigoMichelle Obama igazi bulimacskává változott Missy Elliott melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-michelle-obama-igazi-bulimacskava-valtozott-missy-elliott-mellett.htmlVajon mi sül ki abból, ha a first lady, Michelle Obama, és Missy Elliott egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + Sztárok--Újabb RTL-es sztár nyargalt át a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-muri-eniko-egykori-x-faktoros-csatlakozik-a-tv2hoz.htmlLassan már nem is marad senki az RTL-nél, ugyanis a TV2 nagy erőkkel csábítja el a konkurens csatorna sztárjait. Legutóbb Kocsis Tibor, az X- Faktor második szériájának győzteséről tudtuk meg, hogy a TV2-höz igazolt, most újabb celeb vált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.