"Volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, más egy raktárban bújt el"

Forrás: AFP/Stringer -
lövöldözés merénylet München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A müncheni magyarok által létrehozott Facebook-csoport bejegyzéseiből kiderül, hogy jónéhány hazánk fia tartózkodott a merénylet közelében pénteken este.

"Dolgoztam, amikor a merénylet történt, de a hírek nagyon gyorsan eljutottak mindenkihez, mi is azonnal bezártuk a vendéglőt. Rengeteg mentőautó rohant el az utcán és persze nagyon sok rendőrt is láttunk. A közösségi oldalakon terjedő bejegyzésekből tudom, hogy volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, akadt olyan, aki egy raktárhelyiségben bújt el. Szörnyű, ami történt, de érdekes módon szombat reggelre már úgy néz ki a város, mintha semmi sem történt volna. Mi is kinyitottunk, sok embert lehet látni az utcákon, újra elindult a tömegközlekedés" - mesélte a Borsnak a vendéglátósként dolgozó Schön Gábor, akinek a munkahelye 15 percnyire esik a lövöldözés színhelyétől.

Forrás: AFP/Stringer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.