Vízparti programot tervezel? Ilyen időre számíthatsz a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
eső napsütés időjárás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

Péntek

Déltől egyre több gomolyfelhő jelenik meg, és elsősorban északon, északnyugaton fordulnak elő záporok, zivatarok. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 30 fok körüli értékeket mérhetünk - írja Köpönyeg.hu.

Forrás: Thinkstock

Szombat

A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg hajnalban, valamint délután lehet zápor, zivatar. Estétől egyre több helyen megerősödik az ÉNy-i szél. 28 és 33 fok közötti hőség lesz.

Vasárnap

Északnyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, melynek hatására megerősödik a szél, és szórványosan záporok, zivatarok is előfordulnak. Csupán néhány fokkal frissül fel a levegő: 29 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.