A Balaton Soundon a DVBBS nevű formáció öltözőjébe csábított néhány lányt, akik közül többen rosszul lettek. Állítólag a fiatalok szülei kártérítési igényt nyújtottak be.

A Balaton Soundon nem egy botrány történt. Egy fiatal lány az életét vesztette, mások pedig rosszul lettek. Az utóbbiak a DVBBS nevű formáció öltözőjében ájultak el, a körülmények kivizsgálása még most is zajlik. Az ügyben többek között szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Bors információi szerint az ájult lányok szülei kártérítési igényt nyújtanak be. "Százmilliós kártérítést kérnek és meg is kapják majd a lányok" - mondta egy informátor, hozzátette, a zenekar magyar ügyvédet fogadott. "A zenészek nem véletlenül fogadtak magyar ügyvédet maguknak. Peren kívül fognak megegyezni, de erről sosem fog hallani a nyilvánosság... Így megy ez" - árulta el a lapnak az illető. Van aki szerint viszont a zenekart meghívó szervező tartozik felelősséggel minden kárért, amit a formáció okozott, tehát könnyen lehet, hogy a szervezőknek kell majd fizetniük.