Ingyen kaphatta a drogot a Balaton Soundon elhunyt lány

Forrás: Thinkstock -
Balaton Sound halál drog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Soundon elhunyt lány partidrogot fogyasztott, majd utána több liter vizet ivott. Ez okozta a fiatal halálát. A kábítószert állítólag ingyen kapta.

A fesztiválon elhunyt lány barátai elmondták, soha nem látták még berúgva sem, drogot pedig végképp nem fogyasztott. Mindig mosolygós, életvidám lány volt, aki a Soundon életében először kábítószerezett.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A baráti körében nem tudok senki olyanról, aki rossz­ hatással lehetett volna rá, én például még berúgni sem láttam soha. Mindig őszintén nevetett, és tele volt szeretettel, boldogsággal. Sosem felejtem el azt a mosolyt!" - mondta a Blikknek a fiatal egy barátja.

Egy másik, a neve elhallgatását kérő ismerős szerint a lány és rajta kívül többen is ingyen kapták a kábítószert egy fiútól. "Nem fizetett tablettákért, egy srác adott ingyen, több lánynak is" - mondta az ismerős, aki ott volt a buliban, és állítja, hogy a lány négy ecstasy tablettát is elfogyasztott az este folyamán, életében először. Az ismerősök közül többen is úgy vélik, az orvosi ellátóból nem szabadott volna elengedni a lányt, mentőt kellett volna hívni hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.