Elfogták a gödöllői, tragédiával végződött rablás gyanúsítottját

halál Gödöllő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa, Zsófia. A 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták.

A rendőrség elfogta a csütörtökön, Gödöllőn történt tragédia gyanúsítottját. A férfit elrabolta a Turay Ida színház fiatal munkatársának autóját, s mikor a lány az ajtóba kapaszkodva vissza akarta szerezni a kocsit, az autó az árokba borult, agyonnyomta a lányt, a tettes pedig elmenekült - számolt be a Blikk.

A lap szerint a férfi a 100 tagú cigányzenekarból kivált muzsikusok által alapított,

Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttesnek a tagja volt.

Zsófia, akit a saját autójával gázoltak halára Gödöllőn Forrás: Facebook

Mint arról beszámoltunk, egy 24 éves nő vesztette életét, amikor a rablótól próbálta visszaszerezni autóját. A Turay Ida színház munkatársa, Zsófia otthona közelében állt meg, hogy kinyissa házuk kapuját. Egy férfi azonban beugrott a helyére, és tolatás után próbált elhajtani,

a lány viszont belekapaszkodott a járműbe.

Egy hirtelen kormánymozdulat után a kocsi egy közeli, két méter mély árokba borult, maga alá temette a fiatal nőt, aki azonnal meghalt.

Ferenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--A szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességéthttp://www.life.hu/news/20160727-a-szulok-fizettek-azert-hogy-az-aids-es-ferfi-elvegye-a-gyermekuk-szuzesseget.htmlEric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. News--VIHARZÓNA! Gyülekeznek az esőfelhők, egy óriási szupercella közelít hazánk feléhttp://www.life.hu/news/20160726-gyulekeznek-az-esofelhok-jon-a-hidegfront.htmlRossz hírünk van! Egy olyan viharzóna éri el Magyarországot, ami miatt záporra és zivatarokra kell számítani. NewsOrigoSokkoló videó jelent meg a dallasi mészárlásról: felvették a rendőr kivégzéséthttp://www.life.hu/news/20160708-a-dallasi-meszarlason-felvettek-a-rendor-kivegzeset.htmlA rendőri túlkapások ellen szervezett dallasi tüntetés péntek hajnalban mészárlásba torkollott: négy rendőrt agyonlőttek, és többen is megsebesültek. Az egyik gyilkosságról felvétel is készült.News--A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.NewsThinkstockTömegverekedésbe fulladt egy vízilabdatorna - A játékosok és az edzők is egymásnak estekhttp://www.life.hu/news/20160704-tomegverekedesbe-fulladt-egy-belgradi-vizilabdatorna.htmlHor­vát és görög játékosok csap­tak össze a belgrádi vízilabdatornán, ráadásul meccs közben. Az esetről egy elképesztő videó is készült! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.