Elhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa, Zsófia. A 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták.

A rendőrség elfogta a csütörtökön, Gödöllőn történt tragédia gyanúsítottját. A férfit elrabolta a Turay Ida színház fiatal munkatársának autóját, s mikor a lány az ajtóba kapaszkodva vissza akarta szerezni a kocsit, az autó az árokba borult, agyonnyomta a lányt, a tettes pedig elmenekült - számolt be a Blikk.

A lap szerint a férfi a 100 tagú cigányzenekarból kivált muzsikusok által alapított,

Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttesnek a tagja volt. 

Zsófia, akit a saját autójával gázoltak halára GödöllőnForrás: Facebook

Mint arról beszámoltunk, egy 24 éves nő vesztette életét, amikor a rablótól próbálta visszaszerezni autóját. A Turay Ida színház munkatársa, Zsófia otthona közelében állt meg, hogy kinyissa házuk kapuját. Egy férfi azonban beugrott a helyére, és tolatás után próbált elhajtani, a lány viszont belekapaszkodott a járműbe.Egy hirtelen kormánymozdulat után a kocsi egy közeli, két méter mély árokba borult, maga alá temette a fiatal nőt, aki azonnal meghalt.