Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás Texasban

Forrás: Dreamstime -
Texas lőfegyver támadás merénylet Austin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lőfegyveres támadás történt vasárnap hajnalban a texasi Austinban, jelentette a helyi rendőrség vasárnap hajnalban a Twitteren.

Legalább egy halálos áldozata van a vasárnap hajnali lőfegyveres támadásoknak a texasi Austinban: egy 30-as éveiben járó nő vesztette életét - jelentette a CNN hírtévé egy helyi mentőszolgálatra hivatkozva.

Több másik ember megsebesült, a mentőszolgálat szerint az egyik kórházba három sebesültet szállítottak. A rendőrség közlése szerint két különböző helyen volt támadás a 900 ezer lakosú város központjában, a két helyszín ugyanakkor már biztonságos.

Őrizetbe vettek egy testvérpárt Belgiumban - merényletre készültekhttp://www.life.hu/trend/20160731-orizetbe-vettek-egy-testverpart-belgiumban-merenyletet-terveztek-dzsihadistak-voltak.htmlAdrenalinfüggők, figyelem! Ezeket a hullámvasutakat nektek építettékhttp://www.life.hu/lifeutazas/20160726-legjobb-hullamvasutak-a-vilagban-ahol-halalra-remulsz.htmlVideón a halálugrás - 7620 méter magasról ugrott le ejtőernyő nélkülhttp://www.life.hu/news/20160731-ejtoernyo-nelkuli-ugras-7620-meter-magasrol-egy-haloba-a-vilagon-eloszor-luke-aikins.htmlKigyulladt, majd lezuhant egy hőlégballon - Rengeteg halotthttp://www.life.hu/news/20160731-lezuhant-egy-kigyulladt-holegballon-texasban-16-utassal-nincsenek-tulelok.htmlTizenhét érmet hoznak haza a magyarok Rióbólhttp://www.life.hu/news/20160731-olimpia-rio-2016-tizenhet-ermet-josolt-az-ap-hirugynokseg-magyarorszagnak.htmlCsaládi tragédia: Saját fia lőtte fejbe az egykori focistáthttp://www.life.hu/csalad/20160731-meghalt-antonio-armstrong-nfl-focista-sajat-16-eves-fia-lotte-fejbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.