Megszűnhet a Class FM: nem hosszabbodott meg a népszerű rádió szerződése

Forrás: Fb / Morning Show -
Rákoczi Ferenc rádió szerződés Vadon János Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén novemberben lejár a Class FM 2009-től 2016-ig szóló médiaszolgáltatási jogosultsága, ezért a Médiatanács új, országos kereskedelmi rádiós frekvenciaterv kidolgozására kérte fel az NMHH hivatalát.

A Class FM szolgáltatója a törvényi előírás szerint időben kérte az új szerződés megkötését a lejáró jogosultságra. A törvény alapján a kérelmet a Médiatanács a jogszabályok biztosította hatáskörében mérlegelése szerint bírálja el, és jelen esetben a kérelemnek nem adott helyt. A Médiatanács a döntéssel egy időben gondoskodott új pályázati terv kidolgozásáról: év végéig egy bővülő vételkörzetű, új szolgáltatás pályázható majd, így nyitva marad a kapu a Class FM szolgáltatójának is - írja az Origo.

Forrás: Fb / Morning Show

A Class FM adása 2009. november 19-én kezdődött, miután tulajdonosai győztesen kerültek ki abból a pályázatból, amelyet az ORTT írt ki a korábban a Danubius Rádió által használt frekvenciacsomagra.

Így mulatnak Rióban a magyar sportolók: less be a kulisszák mögé! http://www.life.hu/sztarok/20160801-a-magyar-sportolok-mar-posztolnak-riobol-igy-erzik-magukat-a-magyar-sportolok.htmlRióból posztolgatnak a napokban elutazó magyar sportolók. Persze a legjobbakat mi is összeszedtük, így most te is megnézheted, hol is készülnek a versenyekre hazánk legjobbjai. TV + SztárokOrigoSzínjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoDopeman: "Fizetek Hajdúéknak, csak béküljenek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20160730-dopeman-meg-fizetne-is-azert-hogy-sarka-kataek-kibekuljenek.htmlPityinger László, alias Dopeman sem hagyta szó nélkül a napokban kirobbant hírt, miszerint Sarka Kata elköltözött férjétől, ugyanis válságban a házasságuk. A rapper most pár tanácsot, sőt egy kisebb pénzösszeget is felajánlott Hajdúéknak, ha ellátogatnak békítőshow-jába. TV + Sztárok--Nicole Scherzinger egy falatnyi bikiniben feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160729-a-vilaghiru-enekesno-nicole-scherzinger-egy-falatnyi-bikiniben-vett-le-a-labunkrol.htmlAz egykori Pussycat Doll ismét egy szexi képpel örvendeztetett meg minket. Az biztos, hogy ennél az aprócska kis fürdőruhánál nem létezik kisebb. TV + SztárokOrigoKorda Gyurit és Balázs Klárit dublőrök helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160729-korda-gyuri-es-balazs-klari-szerepelnek-filmben-dublorok-helyettesitik.htmlVajna Timi is szerepet kapott Csupó Gábor rendező filmjében, a Pappa Piában, amit Magyarországon forgatnak. Rajta kívül nagyon úgy tűnik, hogy Korda Gyuri és Balázs Klári is színesíteni fogja a produkciót, igaz, olykor a dublőrök lesznek láthatóak helyettük. TV + Sztárok--Müller Attila így ejtette rabul a felesége, Larion Zoé szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-muller-attila-erdei-piknikkel-varazsolta-el-larion-zoe-szivet-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban.htmlA műsorvezető még mindig emlékszik első randijukra Larion Zoéval, amit egy különleges helyszínre tervezett: erdei piknikkel lepte meg kedvesét. Attilának nem volt nehéz dolga, mivel mindketten természetszeretők, de van, akinek nem megy ilyen könnyen az ismerkedés. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.