Bírósághoz fordult Anton Yelchin családja: súlyos mulasztás történt?

Forrás: Hubert Boesl / DPA / AFP -
család bíróság per autó Anton Yelchin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család halált okozó műszaki hiba miatt követel kártérítést a cégtől, miután a színészt a saját kocsija, egy 2015-os Jeep Grand Cherokee ütött el.

Az autót a meredek kocsifeljáró tetején állította le, ami aztán hátragurult, és a beton postaláda, illetve a kerítés közé szorította be Yelchint. A halál oka fulladás volt, de a halottkém szerint a színész perceken belül belehalt volna a sebesüléseibe is. Yelchin családja az autógyártó cégen kívül az AutoNation nevű üzletláncot és a sebességváltót gyártó ZF North Americát is beperli. A huszonhét évet élt Anton Yelchin jelenleg a Star Trek: Mindenen túl című filmben látható a magyar mozikban - írja a Variety.

Forrás: Hubert Boesl / DPA / AFP
Hűha! Andy Vajna telefonjától leesett az állunk: fotó a készülékről! http://www.life.hu/sztarok/20160802-andy-vajna-telefonja-meg-kamera-sincs-a-keszuleken-meglepo-foto.htmlVajna Timi kormánybiztos férjének még kamera sincs a telefonján. A csinos feleség egy hatalmas bulival lepte meg a kedvesét. TV + SztárokOrigoNicole Scherzinger tűzpiros bikiniben hergeli a rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160802-nicole-scherzinger-enekesno-nagyon-szexi-piros-bikiniben.htmlA gyönyörű énekesnő ismét megmutatta, hogy alakjában nem nagyon lehetne kifogást találni. TV + Sztárok--Elképesztő! Így szedték szét a rajongók Rihannát: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160801-rihanna-imadjak-a-rajongok-igy-orultek-meg-erte-egy-video-kedveert.htmlA nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő merész lépésre szánta el magát: testőrök nélkül, egyedül ugrott a rajongói nyakába. TV + Sztárok--Nicole Scherzinger egy falatnyi bikiniben feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160729-a-vilaghiru-enekesno-nicole-scherzinger-egy-falatnyi-bikiniben-vett-le-a-labunkrol.htmlAz egykori Pussycat Doll ismét egy szexi képpel örvendeztetett meg minket. Az biztos, hogy ennél az aprócska kis fürdőruhánál nem létezik kisebb. TV + SztárokOrigoValósággá vált Endrei Judit legnagyobb álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160729-endrei-judit-legnagyobb-alma-valt-valora-eljutott-peruba.htmlMég egy általános iskolai földrajzórán kezdett el ábrándozni Endrei Judit azokról a csodálatos helyekről, amiket a tankönyvben látott. Évtizedeken át álmodozni sem mert arról, hogy eljut egyszer arra a csodálatos helyre, az inkák szent városába, de nemrég sikerült! TV + Sztárok--Íme, a 80 éves Taylor Swift! Ez a nagyi simán letáncolja az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-ez-a-nagyi-siman-letancolja-az-enekesnot.htmlNem gondoltuk volna, de létezik egy bájos 80 éves hölgy, aki simán letáncolja Taylor Swiftet! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.