Fotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszíne

Forrás: AFP -
halál tragédia autó Star Trek Anton Yelchin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. A helyszínről fotók is készültek.

Mint arról beszámoltunk, helyi idő szerint vasárnap reggel tisztázatlan körülmények között meghalt Anton Yelchin, a Star Trek és a Terminátor: Megváltás című filmek 27 éves szereplője.

Forrás: AFP

A színész kocsija a háza előtti biztonsági kapuhoz szorította oda Yelchint. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor

a holttestre rátaláltak a meredek kocsifelhajtón.

Anton Yelchin és Zachary Quinto a Cloverfield premierén 2008-ban Los Angelesben Forrás: AFP

Azt egyelőre nem tudni, miért szállhatott ki a sztár az autóból, ahogyan azt sem, azonnal meghalt-e az ütközéskor. A TMZ szerint azonban volt biztonsági kamera a kapunál, amelynek felvételeiből kiderülhet a halál oka. A baleset során meggörbült kerítéséről ide kattintva nézheted meg fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.