Pokémonok helyett félmillió forintot talált egy férfi

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
forint pénz Pokémon Go Pokémon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint félmillió forintnak megfelelő dollárt talált készpénzben egy játékos, miközben pokémonokra vadászott.

A szerencse levadászott egy New Jersey-ben élő játékost, aki 2000 dollárt, azaz 560 ezer forint készpénzt talált egy pokéstopban. Az első dolga azonban nem az összeg elemelése volt, hanem inkább a közeli üzletben érdeklődött a csomag gazdája után, de arról nem tudott senki.

A talált összeget végül bejelentette a rendőrségen.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Nem sokkal később azonban valaki jelentkezett a hackettstowni rendőrségen azzal, hogy elhagyott 2000 dollárt. A rendőr kiment az üzlethez, és annak térfigyelő kamerájának segítségével megtalálták a pokémonvadászt is, aki visszajuttatta az összeget a jogos tulajdonosához - számolt be az Origo.

Az elmúlt három napban három fiatal lány tűnt el Sopronból és környékérőlhttp://www.life.hu/news/20160802-szornyu-fiatal-lanyok-tunnek-el-sopronbol-es-kornyekerol.htmlA rendőrségi közlemények szerint az elmúlt három napban három fiatal lánynak veszett nyoma, ráadásul mindannyian Sopronról és környékéről tűntek el. Arról azonban még nem mondtak semmit, van-e összefüggés a három eset között. NewsThinkstockBár Janklovicsnak fogalma sincs a futballról, mégis fociszakértő letthttp://www.life.hu/news/20160802-bar-janklovicsnak-fogalma-sincs-a-futballrol-megis-fociszakerto-lett.htmlJanklovics Péter színész-humorista eddig azt sem tudta, hogy a focit eszik vagy isszák, most pedig Karl-Heinz Rummenigge cipőjéről és a Metodo felállásról papol. News--Itt a világvége? Egy aszteroida száguld a Föld feléhttp://www.life.hu/news/20160802--egy-aszteroida-szaguld-a-fold-fele.htmlAz amerikai űrhajózási hivatal, azaz a NASA szerint egy fél kilométer átmérőjű aszteroida száguld a Föld felé. A kutatók szerint akár a bolygónknak is csapódhat a remélhetőleg Föld és a Hold között áthaladó szikladarab. NewsOrigoKate Hudson egy orosz milliárdos hajóján töltötte a hétvégéthttp://www.life.hu/news/20160725-kate-hudson-egy-orosz-milliardos-roman-abramovich-toltotte-a-hetveget.htmlA színésznő aztán tudja, hogyan kell élni: nehéz követni, hogy épp kivel randizik, vagy éppen egy medence partján, vagy egy lakásban meztelenkedik. Legutóbb pedig az orosz milliárdos, Roman Abramovich luxusjachtján kapták lencsevégre. NewsOrigoÍme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoKiderült, hogy Trokán Anna miért viseli még mindig a volt férje nevét a csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160720-ezert-viseli-volt-ferje-nevet-csuklojan-a-magyar-szineszno.htmlTrokán Anna és volt férje már évekkel ezelőtt kimondták a válást, de Stuart neve még mindig a színésznő csuklójára van tetoválva. Anna végre elárulta az okát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.