Folytatódik a TV2 nagysikerű vetélkedője, a Drágám, add az életed! A második évadban továbbra is a párok hölgytagjai licitálnak, míg a pasik végrehajtják a már-már teljesíthetetlen feladatokat. Ebben a szezonban Ábel Anita műsorvezetőtársa Majka helyett Till Attila lesz.

Új részekkel folytatódik a Drágám, add az életed! A TV2 vetélkedője nagyon hamar közönségkedvenc lett, köszönhetően a humoros, meghökkentő és megható pillanatoknak. A hétköznap esténként jelentkező show adásaiban továbbra is a párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy

a szívük hölgye dönt sorsukról!

Különlegesség, hogy a sztárpárok mellett idén egy héten keresztül bevállalós, vagány civil szerelmesek is megméretik magukat. Az ősszel képernyőre kerülő műsorban Ábel Anita vezetésével licitálnak a hölgyek,

míg Till Attila terelgeti majd a párok férfi tagjait.

Till AttilaForrás: Marton Szilvia

A felvételek már gőzerővel zajlanak, az új műsorvezető páros pedig nagyon élvezi a közös munkát.

"A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt, ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők" – meséli Ábel Anita.

Ábel AnitaFotó: Polyák Attila/Origo

"Végre műsorvezetőként is összekerültünk! Mindketten a Balaton szerelmesei vagyunk, úgyhogy hatalmas vízparti bulikkal alapoztunk a felvételekre. Miközben a gyerekek és a kutyák a nyakunkon ugráltak, mi a műsorról egyeztettünk. Ráadásul mivel nekem nincs jogosítványom, Anita fuvaroz, ami azért is baromi jó, mert ő katonásan fegyelmezett, pontos és precíz, míg én pontatlan és szétszórt vagyok, de hála neki, így mindig időben megérkezünk a forgatásokra" – árulta el Tilla.

Tilla váltja Majkát a TV2 műsorábanForrás: EVA/Eva

Egyébként a civil párok mellett feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint Apáti Bence és párja, Földi Lea is.