Nem várt fordulat! A TV2 Till Attilára cserélte Majkát

Forrás: EVA/Eva -
Majka Drágám, add az életed! Till Attila műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a TV2 nagysikerű vetélkedője, a Drágám, add az életed! A második évadban továbbra is a párok hölgytagjai licitálnak, míg a pasik végrehajtják a már-már teljesíthetetlen feladatokat. Ebben a szezonban Ábel Anita műsorvezetőtársa Majka helyett Till Attila lesz.

Új részekkel folytatódik a Drágám, add az életed! A TV2 vetélkedője nagyon hamar közönségkedvenc lett, köszönhetően a humoros, meghökkentő és megható pillanatoknak. A hétköznap esténként jelentkező show adásaiban továbbra is a párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy

a szívük hölgye dönt sorsukról!

Különlegesség, hogy a sztárpárok mellett idén egy héten keresztül bevállalós, vagány civil szerelmesek is megméretik magukat. Az ősszel képernyőre kerülő műsorban Ábel Anita vezetésével licitálnak a hölgyek,

míg Till Attila terelgeti majd a párok férfi tagjait.

Till Attila Forrás: Marton Szilvia

A felvételek már gőzerővel zajlanak, az új műsorvezető páros pedig nagyon élvezi a közös munkát.

"A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt, ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők" – meséli Ábel Anita.

Ábel Anita Fotó: Polyák Attila/Origo

"Végre műsorvezetőként is összekerültünk! Mindketten a Balaton szerelmesei vagyunk, úgyhogy hatalmas vízparti bulikkal alapoztunk a felvételekre. Miközben a gyerekek és a kutyák a nyakunkon ugráltak, mi a műsorról egyeztettünk. Ráadásul mivel nekem nincs jogosítványom, Anita fuvaroz, ami azért is baromi jó, mert ő katonásan fegyelmezett, pontos és precíz, míg én pontatlan és szétszórt vagyok, de hála neki, így mindig időben megérkezünk a forgatásokra" – árulta el Tilla.

Tilla váltja Majkát a TV2 műsorában Forrás: EVA/Eva

Egyébként a civil párok mellett feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint Apáti Bence és párja, Földi Lea is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.