Mintha dézsából öntenék - Erős lehűlés várható

Forrás: Dreamstime -
eső zivatar zápor hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy eséllyel áznak bőrig a Sziget-fesztiválosok. Esőkabát, gumicsizma kötelező. 

A koponyeg.hu előrejelzése szerint a hétfő-keddi 30 fokos kánikula után csütörtöktől hirtelen lehűl az idő. Esni fog, záporok, zivatarok várhatóak, illetve pénteken már csak 23 fok lesz a nappali hőmérséklet.

Forrás: Dreamstime

Csütörtökön eleinte csak néhol, délutántól egyre többfelé várható zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső is lehet. Délutántól nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. Néhol viharos széllökések is lesznek. Egyelőre kitart a 30 fok körüli hőség. Péntekre markáns, 5-10 fokos lehűlés valószínű. Többfelé fordul elő újabb zápor, keleten zivatar. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A csúcshőmérséklet már csak 20 és 26 fok között várható.

Szász Emese szerezte az első aranyat Rióban http://www.life.hu/news/20160807-szasz-emese-szerezte-az-elso-aranyat-rioban-parbajtorben.htmlSzász Emese aranyérmet nyert szombaton párbajtőrben, ezzel övé az első magyar dobogós helyezés a riói olimpián.News--Hosszú Katinkáé az olimpiai arany - Világcsúcsot döntötthttp://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinkae-az-olimpiai-arany-vilagcsucsot-dontott-400-vegyesen.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Azt mondta, olyan érzése volt, mintha edzésen lenne.News--Meghalt Laux Józsefhttp://www.life.hu/news/20160806-meghalt-laux-jozsef-az-omega-es-az-lgt-alapito-dobosa-73-eves-volt.htmlRövid betegség után, szombaton meghalt Laux József dobos, közölte a zenész családja nevében Laux Ádám és Laux Thomas – írja a 444.hu News--"Az email egy újfajta stresszfaktor a modern dolgozók életében"http://www.life.hu/news/20160806-a-munkaido-utani-email-valtasok-nem-tesznek-jot-az-alkalmazott-lelkenek.html Egyértelmű az összefüggés: ha az alkalmazottat a munkaidő lejárta után is levelekkel bombázzák munkaügyben, nagy a valószínűsége annak, hogy érzelmileg kimerül, frusztrálódik, és a magánélet és munka közötti érzékeny egyensúly is felbomlik életében. News--Árulkodó arcvonások: Magasan hordott szemöldök, a hangsúlyos arccsont, kerekebb archttp://www.life.hu/news/20160806-az-arcvonason-nem-az-arckifejezesen-mulik-kiben-bizunk-meg.html Nem az arckifejezés, hanem inkább bizonyos arcvonások azok, amelyek segítenek eldönteni, hogy a másik ember megbízható-e. Két tanulmány is megállapította, hogy csupán arcvonás alapján mérlegelünk, amikor azt hisszük, hogy emberismeretünkre hagyatkozunk.News--Nem jár egy szakaszon a 3-as metró a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160806-nem-jar-egy-szakaszon-a-3-as-metro-a-budapesti-kozlekedesi-kozpont-tajekoztatasa.htmlSzombaton és vasárnap nem közlekedik a 3-as metró a déli szakaszon, az utasokat pótlóbuszok szállítják.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.