A Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáért

Forrás: GEPA pictures/Gepa Pictures/ Daniel Goetzhaber -
emberrablás Forma-1 Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet?

Mindenki azt hihetette, Bernie Ecclestone álmatlan éjszakákat töltött azzal, hogy kiszabadítsa anyósát az emberrablók markából. Bár az idős asszonyért minden idők legmagasabb váltságdíját követelték, senki sem aggódott a pénz miatt, hiszen a Forma-1-es nagyágyú hatalmas vagyonnal rendelkezik.

Forrás: GEPA pictures/Gepa Pictures/ Daniel Goetzhaber

Azt viszont már senki sem gondolta, hogy Ecclestone úr

egyetlen centet sem lett volna hajlandó áldozni anyósára.

"A túszejtők jól tudták, hogy belőlem aztán egy centet sem fognak tudni kicsikarni. A barátaimnak is elmondtam, hogy az anyósomért nem vagyok hajlandó fizetni."- írja a Blikk.

Feleségére viszot mérhetetlenül büszke, amiért mindent megtett, hogy a rendőrség munkáját segítse az idegtépő napokban.

"Hihetetlen, hogy mennyire segítőkész volt a rendőrség munkáját illetően: minden nap hajnali négyig az őrsön ült és próbált a lehető legnagyobb segítség lenni." - mesélte Ecclestone.

Minden jó, ha a vége jó, tartja a mondás: anyós is megkerült, a pénz is megmaradt.

Kinézett a vonat ablakán: lefejezte a szembejövő szerelvényhttp://www.life.hu/news/20160808-lefejezte-a-szembejovo-vonat-a-24-eves-ferfit-a-londonban.htmlHorrorisztikus pillanatnak voltak szemtanúi a gatwicki repülőtérről induló vonat utasai. Az egyikük ugyanis kinézett a vonat ablakán és lefejezte a szembe jövő szerelvény. NewsOrigo10 éves kisfiú halt meg a világ legmagasabb vízi csúszdájánhttp://www.life.hu/news/20160808-10-eves-kisfiu-halt-meg-a-vilag-legmagasabb-vizi-csuszdajan-kansas-ctyben.htmlA világ legmagasabb vízi csúszdájával vonzza a látogatókat a Kansas City-ben található élménypark. Az 51 méter magas adrenalinbomba a hétvégén azonban egy kisgyermek halálát okozta. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. News--"Egy Iron Lady volt a medencében, amikor megdőlt a világrekord"http://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-gyozelmet-ferjenek-tulajdonitottak-kiakadt-egy-amerikai-noi-magazin.htmlHosszú Katinka valóban egy igazi Iron Lady, ahogy ezt 400 vegyesen be is bizonyította. Hatalmas fölénnyel és elképesztő világcsúccsal zsebelte élete első olimpiai aranyérmét News--7 éve nem találják a fiukat, a szülők teljesen kiborultak http://www.life.hu/news/20160808-a-18-eves-fiunak-2009-ben-nyoma-veszett-a-margitszigeten-a-szulok-azota-is-keresik.htmlBelebetegedtek fiuk eltűnésébe Ackermann Dávid szülei. Már több helyről is segítséget kértek, ám eddig nem jártak túl nagy sikerrel. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoBugyit villantott az angol műsorvezető – kiakadtak az olimpiai játékok nézőihttp://www.life.hu/news/20160807-villantott-helen-skelton-a-bbc-munkatarsa.htmlHelen Skelton bugyiját már 2012-ben, a londoni olimpián is láthatták a szemfüles újságírók, akkor ugyanis a nagy szélben fellebbent az aprócska szoknyája. NewsAFP42 ember sérült meg Snoop Dogg és Wiz Khalifa koncertjénhttp://www.life.hu/news/20160807-42-ember-serult-meg-snoop-dogg-es-wiz-khalifa-koncertjen-kidolt-a-korlat.htmlHatalmas bulit rendeztek pénteken este New Jerseyben. A BB&T pavilonnál azonban a színpad előtti kerítés bedőlt, 42-en megsérültek, írja a CNN. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.