Károly hercegnek elege van Katalin családjából

Forrás: AFP -
Middleton unoka Károly herceg viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki.

Vége a békés időszaknak: Katalin és Vilmos szülei ugyanis már nincsenek olyan harmonikus és baráti kapcsolatban, amilyenben egykor voltak. Károly hercegnek elege lett a Middleton családból, akik egy darabig minden rendezvényen ott voltak, ahol a királyi család is jelen volt.

Forrás: AFP

Károly herceg viszont megelégelte ezt a rendszert, és

kizárta Katalin szüleit az összejövetelekről.

No, nem azért, mert helytelenül viselkedtek, itt kicsinyes bosszúról van szó. Károly szerint ugyanis

Katalin szülei túl sok időt töltenek Saroltával és a kis György herceggel,

míg neki kevesebb idő jut az unokákkal. A Daily Mail szerint már Sarolta születése előtt is terítéken volt ez a téma, de most éleződött ki igazán az ellentét. Károly ugyanis azt szeretné, ha hagyománytiszteletre tanítanák a gyerekeket, és meg akarja mutatni nekik az összes olyan elfoglaltságot, amit ő is űz, és amit a királyi család tagjaként nekik is kell majd.

Károly úgy érzi, hogy a Middleton család nagyon sok időt tölt Györggyel és Saroltával, jóval többet, mint ami méltányos volna.

Sztárok, akik hatalmas változáson mentek áthttp://www.life.hu/sztarok/20160806-toth-vera-csodas-fogyas-gyozike-der-heni-vv-szandika-cinthya-dictator-szalkas-izmai-csodas.htmlTóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai nem példa nélkül állók. Idén többen is úgy döntöttek, leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio íjászatban indult a riói olimpián: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160808-leonardo-dicaprio-hasonmasa-igy-nez-ki-az-olimpikon-es-a-szinesz-egyutt-foto.htmlA 2016-os olimpián eddig fantasztikusan teljesítő íjászt nemcsak az eredményeiért imádják a neten: a férfi megszólalásig hasonlít a világhírű sztárra. TV + SztárokOrigoAurélio a nyílt utcán vetkőzött pucérrahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-aurelio-a-parlament-elott-pucerra-vetkozve-reklamozta-a-valo-vilag-indulasat.htmlHamarosan indul a Való Világ új elemekkel kibővült műsora, amelynek hírét Aurélio vitte el még Európa nagyvárosaiba is. Itthon meztelenkedéssel reklámozta az RTL Klub legújabb valóságshow-ját. TV + SztárokOrigoLángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-gianni-es-debreczeni-zita-nyaralasa-szerelmes-foto-a-hus-habokban.htmlDebreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg nemrégiben feltört közösségi oldalán TV + Sztárok--30 képzett harcos fog vigyázni Rihannára a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-rihannara-30-fos-kepzett-harcos-vigyaz-majd-a-szigeten.htmlAz egyik legismertebb sztár a világon Rihanna, rengeteg rajongója követi minden lépését. Az énekesnőre éppen ezért nem akármilyen gárda vigyáz. 30 fős magánsereg védelmezi majd a barbadosi dívát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna diszkrét bikinis fotója azért nagyon dögösre sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-a-balatonon-nyaral.htmlA Barátok közt szexi színésznője nem szégyenlős: szívesen mutat meg magáról bikinis képeket. A minap is így tett, rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.