Már nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki.

Vége a békés időszaknak: Katalin és Vilmos szülei ugyanis már nincsenek olyan harmonikus és baráti kapcsolatban, amilyenben egykor voltak. Károly hercegnek elege lett a Middleton családból, akik egy darabig minden rendezvényen ott voltak, ahol a királyi család is jelen volt.

Forrás: AFP

Károly herceg viszont megelégelte ezt a rendszert, és kizárta Katalin szüleit az összejövetelekről. No, nem azért, mert helytelenül viselkedtek, itt kicsinyes bosszúról van szó. Károly szerint ugyanis Katalin szülei túl sok időt töltenek Saroltával és a kis György herceggel, míg neki kevesebb idő jut az unokákkal. A Daily Mail szerint már Sarolta születése előtt is terítéken volt ez a téma, de most éleződött ki igazán az ellentét. Károly ugyanis azt szeretné, ha hagyománytiszteletre tanítanák a gyerekeket, és meg akarja mutatni nekik az összes olyan elfoglaltságot, amit ő is űz, és amit a királyi család tagjaként nekik is kell majd. Károly úgy érzi, hogy a Middleton család nagyon sok időt tölt Györggyel és Saroltával, jóval többet, mint ami méltányos volna. Ehhez képest neki jóval kevesebb jut, ezért neheztel. Azt szeretné, ha a család több olyan dolgot tenne, amihez családi hagyományok kötődnek" - mondta egy közeli barát. Károly azt reméli, hogy a Middleton család kiszorításával ő majd több időt tölthet el az unokákkal.