Micsoda mázlista! Taylor Swift megcsókolta rajongóját

Flört Taylor Swift énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift számára igazán feledhetetlenül sikerült a múlt szombat este. 

A gazdagok szülinapi bulijaiban nem ám magnóról szól a zene: akár világsztárok is elvállalnak ilyen fellépéseket, persze nem fillérekért. A hétvégén a Hamptonsban Taylor Swift és Nelly adta elő a 2002-es Dilemma című számot, amit a zenész annak idején Kelly Rowland-dal énekelt.

Az este ünnepeltje Mike Hess volt, a Harvardon végzett fiatal fiú, aki nem mellesleg nagyon gazdag: családja olajjal foglalkozik. A srác és Taylor vad táncba kezdtek a parketten, a fiú még csókot is kapott nyakára az énekesnőtől - erről itt találod a videót.

Taylor Swift és Mike Hess egyébként nem először találkoztak: már 2014-ben is buliztak együtt Heidi Klum és Karlie Kloss társaságában. Reméljük, Taylor pasija, Tom Hiddleston ettől még nem féltékeny a nagyon gazdag úriemberre...

Kiss Ramóna diszkrét bikinis fotója azért nagyon dögösre sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-a-balatonon-nyaral.htmlA Barátok közt szexi színésznője nem szégyenlős: szívesen mutat meg magáról bikinis képeket. A minap is így tett, rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoKínos! Adele nem tudta használni hitelkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-adele-enekesno-bankkartyajat-elutasitotta-egy-aruhaz.htmlAz énekesnő nemrég mesélt a számára sokkoló esetről. Vannak helyzetek, amik még a legnagyobb világsztárokat sem kerülik el. TV + Sztárok--Sztárok, akik hatalmas változáson mentek áthttp://www.life.hu/sztarok/20160806-toth-vera-csodas-fogyas-gyozike-der-heni-vv-szandika-cinthya-dictator-szalkas-izmai-csodas.htmlTóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai, idén többen is úgy döntöttek leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak. TV + Sztárok--Aurélio a nyílt utcán vetkőzött pucérrahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-aurelio-a-parlament-elott-pucerra-vetkozve-reklamozta-a-valo-vilag-indulasat.htmlHamarosan indul a Való Világ új elemekkel kibővült műsora, amelynek hírét Aurélio vitte el még Európa nagyvárosaiba is. Itthon meztelenkedéssel reklámozta az RTL Klub legújabb valóságshow-ját. TV + SztárokOrigoKatinka nagypapája: “Ugráltunk a tévé előtt a nagymamával”http://www.life.hu/sztarok/20160808-hosszu-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-a-teve-elott-ugralt-oromeben.htmlHosszú Katinka meghozta a második aranyérmet a magyaroknak a riói olimpia első napján. Az egész ország örülhet, de a hozzátartozók boldogságához egyikünk öröme sem ér fel. A nagyszülei lélegzetvisszafojtva figyelték Katinka minden karcsapását. TV + Sztárok--Gesztesi: "40 év színpad után egyszer megbotolhat az ember"http://www.life.hu/sztarok/20160808-gesztesi-karoly-nem-szerepel-a-greaseben-nem-az-alkoholproblemai-miatt.htmlGesztesi Károly miatt több előadás is elmaradt tavaly, a darabok producere azonban ragaszkodik a színészhez. Meglepő azonban, hogy hiába hirdetik Gesztesivel az előadásokat, a színész cáfolta, hogy játszani fog bennük. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.