Pokémongózás közben lőttek agyon egy főiskolást

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada -
gyilkosság San Francisco lövés Pokémon Go
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelőttek egy 20 éves főiskolai hallgatót, miközben az a telefonjával a manapság oly népszerű Pokémon Go nevű játékkal játszott. A gyilkosság a San Franciscó-i Aquatic Parkban történt, a hatóságok még keresik az elkövetőt.

Főiskolai hallgatót lőttek agyon a San Francisco egyik turistalátványosságának számító Aquatic Parkban, miközben a Pokémon Góval játszott. Nem tudni milyen indíttatásból lőtt az ismeretlen tettes.

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada

Az egyik szemtanú úgy nyilatkozott, hogy a Calvin Riley nevű áldozat egy barátja társaságában játszott, amikor agyonlőtték.

A gyilkosság előtt semmilyen konfliktus nem történt az áldozat és az elkövető között,

aki a lövés után rögtön elfutott. Nem nyúlt a fiú értékeihez sem. A tanú szerint a fiú és a vele tartó barátja is észrevette, hogy valaki figyeli őket, de nem tulajdonítottak neki jelentőséget. A sötétség miatt pedig nem látták az elkövető arcát sem. Eddig 3 embert gyanúsít a rendőrség, de az nem tisztázott, hogy a Pokémon Gónak lehet-e köze az esethez - írja a The Guardian.

Tényleg egészséges a pokémonvadászat, vagy átvertek minket?

Igaz, hogy a telefonos alkalmazás megmozgatja az embereket, de ennél egészségesebb módszerek is vannak arra, hogy kialakíthassuk a mozgás szeretetét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Szörnyű! Agyoncsapta az áram a vagon tetejére mászó fiatalthttp://www.life.hu/news/20160809-meghalt-egy-fiatal-miutan-felmaszott-a-vagon-tetejere-szornyu-tragedia.htmlFelmászott a verőcei vasútállomáson várakozó egyik tehervagon tetejére két fiatalember kedd hajnalban. Egyiküket halálos áramütés érte, közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsOrigoBaltás támadás: volt felesége párjára rontott rá a férfihttp://www.life.hu/news/20160809-baltaval-tamadt-volt-felesege-elettarsara-egy-ferfi-zugloban-elmenekult-a-helyszinrol.htmlA fővárosban, Zuglóban baltával támadt a korábbi feleségének jelenlegi élettársára egy férfi a Fogarasi úton hétfőn délután. NewsOrigoHosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat" http://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-megszolalt-az-uszono-nem-erti-miert-kritizaljak-a-kapcsolatukat.htmlA döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki. News--Brutális gyilkosság: megerőszakolhatták és fel is gyújthatták a fiatal nőt!http://www.life.hu/news/20160809-vanessa-marcotte-a-google-munkatarsat-meggyilkoltak-massachusetts-allamban-felgyujthattak-es.htmlFutni indult, de soha nem tért haza. A Google egyik alkalmazottját meggyilkolták a hétvégén, mindössze fél órányira az édesanyja házától, Massachusetts államban. NewsOrigoHiába a parádés szereplés: Dzsudzsák Balázs után nem kapkodtakhttp://www.life.hu/news/20160809-dzsudzsak-balazsnak-nem-volt-megkeresese-az-eb-utan-csak-az-al-wahda-csapataba-igazolhatott-a.htmlMár biztos, hogy Dzsudzsák Balázs megegyezett az al-Wahda együttesével, ott folytatja karrierjét a Franciaországban parádézó játékos. Bevallotta, hogy hiába nyújtott jó teljesítményt az Eb-n, nem kapott ajánlatokat a nívós kluboktól. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegható! 63 évig éltek együtt, egyszerre haltak meghttp://www.life.hu/news/20160809-63-ev-hazassag-utan-20-perc-kulonbseggel-halt-meg-egy-hazaspar-meghato-tortenet.htmlPár perc különbséggel hunyt el Jeanette és Henry De Lange, akik 63 éven át voltak házasok. Figyelem, könnyfakasztó sorok következnek! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.