Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
riói olimpia úszó Kenderesi Tamás RioLife2016 vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők- szurkolók szívébe. 

"Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem. Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem. Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz" - kezdte a nyilatkozatot Tamás. A 19 éves úszó talán a világtörténelem egyetlen olyan sportolója, aki egy ilyen verseny után rögtön a hasára gondol. Íme, a nyilatkozatról készült felvétel:

Itt pedig az a pillanat, amikor Tamás megelőzte a világ legjobb úszóját, Michael Phelpst.

A fiatal úszó nem elégedett meg a győzelemmel: az úszás után elcsípte egy közös fotóra nagy példaképét. Ez aztán a sportszerűség!

Forrás: Instagram/tamaskenderesi

A sportoló győzelme még a BBC-t is megihlette:

Rálőttek egy tömött médiabuszra Rióban http://www.life.hu/news/20160810-kedden-este-ralottek-egy-tomott-mediabuszra-rioban.htmlKedden este lövés érte az egyik médiabuszt Rióban. A jármű két ablaka is betört, egyelőre mind a tettesek mind az indítékok ismeretlenek. News--Gyurta Dani közleménye a kieséséről: "Ma ez volt a maximum"http://www.life.hu/news/20160809-gyurta-daniel-uszo-kozlemenye-a-kiesesrol-ma-ez-volt-a-maximum.htmlMint ismeretes, Gyurta Dániel sajnos nem jutott tovább a 200 méter mell középfutamában, pedig címvédőként ugrott a vízbe.News--Szörnyű! Agyoncsapta az áram a vagon tetejére mászó fiatalthttp://www.life.hu/news/20160809-meghalt-egy-fiatal-miutan-felmaszott-a-vagon-tetejere-szornyu-tragedia.htmlFelmászott a verőcei vasútállomáson várakozó egyik tehervagon tetejére két fiatalember kedd hajnalban. Egyiküket halálos áramütés érte, közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. NewsOrigoBrutális gyilkosság: megerőszakolhatták és fel is gyújthatták a fiatal nőt!http://www.life.hu/news/20160809-vanessa-marcotte-a-google-munkatarsat-meggyilkoltak-massachusetts-allamban-felgyujthattak-es.htmlFutni indult, de soha nem tért haza. A Google egyik alkalmazottját meggyilkolták a hétvégén, mindössze fél órányira az édesanyja házától, Massachusetts államban. NewsOrigoKinézett a vonat ablakán: lefejezte a szembejövő szerelvényhttp://www.life.hu/news/20160808-lefejezte-a-szembejovo-vonat-a-24-eves-ferfit-a-londonban.htmlHorrorisztikus pillanatnak voltak szemtanúi a gatwicki repülőtérről induló vonat utasai. Az egyikük ugyanis kinézett a vonat ablakán, és lefejezte a szembejövő szerelvény. NewsOrigoEsernyőket elő! Szerdától megérkezik a hidegfront http://www.life.hu/news/20160809-eszaknyugat-felol-hidegfront-eri-el-hazank-terseget-esernyoket-elo-szerdatol.htmlNyaralni vagy fesztiválozni készülsz? Jól figyelj, hiszen nem biztos, hogy esernyő nélkül érdemes lesz elhagyni az otthonod. A Köpönyeg.hu elemzése következik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.