Michael Phelps: "Mindenki belepisil a medencébe"

medence úszás olimpia Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 aranyéremmel büszkélkedő amerikai úszóbajnok, Michael Phelps olykor nemcsak a remek teljesítményével, hanem megdöbbentő kijelentéseivel is sokkolja a világot. Legutóbb például elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát, most pedig arról beszélt, hogy mindenki a medencébe pisil.

Remélem elképzeltétek, ahogy az úszás királya, Michael Phelps a medencében pancsol, a dögös testén legördülnek a vízcseppek, és miközben ő ártatlan arccal nézelődik, közben nyugodtan kiereszti a fáradt gőz helyett, a vizeletét....

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Al Bello

"Úgy gondolom, mindenki a medencébe pisil, ez amolyan normális dolognak számít az úszóknál. Főleg, amikor 2 órája a vízben ázol, és nem tudsz vécére menni" - ecsetelte az úszó, aki hozzátette, hogy aggodalomra azonban semmi okunk, hiszen a klór megtisztítja a vizet - számolt be a Buisness Insider.

Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-t

Michael Phelps a 3 hónapos kisfiát is elhozta az olimpiára. A kicsit itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.