A BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattuk

Sarka Kata Playboy hírnév Bódi Sylvi Dukai Regina BKV szépségkirálynő Zimány Linda Debreczeni Zita Coca-Cola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé.

Sarka Kata anno a BKV szépe versenyen tűnt fel,

amely celebségének első lépése volt, hiszen innen egyenes út vezetett a 2007-es Miss Universe Hungary versenyig, ahol a királynő udvarhölgye lett. Kata ezután sikeres modellkarriert járt be, volt a CKM címlaplánya, és számtalan magazinban mutatta meg tökéletes alakját. A kétgyermekes anyuka jelenleg a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, és most már ő keresi a szépségkirálynőket. Emellett közel kétszázezres követőtáborral rendelkezik a Facebookon, így egy lépését sem hagyják szó nélkül a rajongók.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

Dukai Regina 2003-ban megnyerte a Coca Cola Light Ezüstlány szépségversenyt,

ami után berobbant a köztudatba. A modell 2004-ig képviselte a céget reklámkampányokban, a dalát ő énekelte. Regi amellett, hogy gyönyörű, még remek énekhanggal is rendelkezik, 2005 februárjában meg is választották a Miss Popstar szépségversenyen a legszebb magyar énekesnőnek.

A modell 2008 júniusában lett az FHM 100 Bombázó első helyezettje, és ugyanebben a hónapban a magazin címlapján is megcsodálhattuk. Reginek jelenleg 180 ezer követője van közösségi oldalán, és ez már komoly reklámértéknek számít.

Zimány Linda annak idején, a Z+ TV-ben tűnt fel, mint Britney Spears-hasonmás.

A modell akkoriban tényleg kiköpött mása volt a világsztárnak, és pillanatok alatt felkapta őt a sajtó.

Linda azóta szép ívű modellkarriert járt be: 2002-ben első helyezett lett az Alpok Adira szépségversenyen, majd Amerikában megnyerte a Tropic Beauty nemzetközi modellversenyt. Jelenleg egy ügyvédi irodában tölti gyakorlati idejét, és százezres követőtáborral rendelkezik Instagram-oldalán.

Debreczeni Zita 1999-ben az abádszalóki Tisza-tó szépe lett,

ám ez nem hozta meg számára a várva várt sikert, pedig volt a Pepsi-sziget szépe, a Miss Universe döntőse és dobogós a Nyugat-Magyarország szépe versenyen, illetve a Miss Balaton szépségversenyeken. 2005-ben jött a Kísértés című műsor, amelyben olyan sikeresen csábította el az izomagyú Lacit, hogy egy csapásra felfigyelt rá a média. Ám a légyott állítólag megrendezett volt.

Forrás:TV2

A modell az elmúlt évek során számtalan címlapon mutatta meg bájait, kitanulta a fotózás csínját-bínját, és mára saját fotóstúdióval büszkélkedhet. Zita hatalmas követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát nemrég feltörték, ami sok bosszúságot okozott neki.

Bódi Sylvi 1996-ban lett Magyarország tini szépségkirálynője,

1996–1999 között minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult, 2002-ben pedig Magyarországon az év playmate-jének választották. A Miss Hungary szépségversenyen 3. helyezett lett, a Miss Európa versenyen beválogatták a 6 legszebb lány közé. Onnantól kezdve pedig szépen ívelt Sylvi karrierje, akinek sosem jelentett gondot, ha bájait meg kellett mutatnia egy címlapon.

A modell jelenleg a világ legszebb tájain szörfözik, és népszerűsít egy szörfdeszkamárkát.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Dundika először akkor tűnt fel, amikor Bochkor Gábor műsorában, a Csaó, Darwinban dobott egy szexi sztriptízt.

A modell 2005-ben a Playboy magazin kedvenc nyuszilánya lett, és onnantól datálható berobbanása a köztudatba. Hajni a sikeres modellkarrier után Majka oldalán találta meg a boldogságot, és a rapperrel két közös gyermekét nevelgeti, mi pedig mindig elolvadunk a cuki családi fotóik láttán.

Forrás: Instagram/Majka
Berki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök”http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-tucsi-musorvezeto-tapai-szabina-sportolo-elarulta-hogy-drukkol-az.htmlA magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik a riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak, és kiknek. TV + Sztárok--Így nyaral a magyar sztárvilághttp://www.life.hu/sztarok/20160809-varga-viktor-extrem-fesztivalon-molnar-andi-amerikaban-dukai-regina-luxusban-gianni-olaszorszagban.htmlVarga Viktor extrém fesztiválon lazított, Molnár Andi a világ másik felén kalandozott, Dukai Regina az ötcsillagos luxust választotta, Gianni Olaszországban romantikázott. TV + SztárokOrigoHoppá! A celebeket párjukkal együtt teszi próbára az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-szabo-zsofit-pumped-gabot-peller-annat-pap-gergot-valko-esztert-parjukkal-egyutt-teszi-probara-az.htmlA Power Couple, azaz Nyerő Páros elnevezésű műsorban Kabát Péternek, ÉNB Gábornak, Szabó Zsófinak, Peller Annának, Pap Gergőnek, Pumped Gabónak, Valkó Eszternek, Gergely Robinak és párjaiknak embert próbáló feladatokat kell majd megoldaniuk. TV + Sztárok--Sztárok, akikre kiakadtak a rajongók – ez már több a soknál!http://www.life.hu/sztarok/20160802-quimby-egyuttes-kovacs-akos-lukacs-laszlo-tankcsapda-hajdu-peter-sarka-kata-sztarok-akikre-kiakadtak.htmlLegutóbb, a Quimby tusnádfürdői fellépése és Hajdú Péter házassági válsága verte ki a biztosítékot a kommentelőknél, de volt kemény húzása Kovács Ákosnak is, sőt Lukács Lászlónak, a Tankcsapda frontemberének a románca sem aratott felhőtlen sikert. TV + Sztárok--Benedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzerelmi válságban a sztárok – Kokó válik, Hajdú Péter házassága válságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-szerelmi-valsagban-a-sztarok-koko-valik-hajdu-peterek-meg-vacillalnak-r-karpati-peter-valik-polyak.htmlAz utóbbi időben Ámor nyila visszafelé sült el, ugyanis sorra röppennek fel a hírek, hogy álomházasságok érnek véget a magyar sztárvilágban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.