Gáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként.

Győzike, ahogy az ország ismeri, hosszabb ideig nem szerepelt képernyőn, bár a bulvár számára így is szolgáltatott bőven információt magáról és családjáról. Az évek alatt rengeteget fogyott celeb beszámolt őrületes súlyvesztéséről, fitnesz karrierjéről, lánya majdnem esküvőjéről, sőt az egykori barátokkal történő veszekedéseit is közzétette közösségi oldalán.

Forrás: Gáspár Győző

Ezúttal viszont nem magánéleti sztorival került újra a reflekotrfénybe. Az Rtl Klub Belevaló Világ című kísérőműsorának lesz házigazdája, Aurélió váltótársaként.

Győző nagyon örült a felkérésnek, és mint mondja, izgatottam várja a kezdést: 

"Néhány héttel ezelőtt felhívott az Rtl Klub vezetése, és felkértek arra, hogy a Való Világ 4 után idén is vezessem annak kísérő műsorát, a Belevaló Világot. Egyből igent mondtam, nagyon örültem a felkérésnek és annak, hogy újra képernyőre kerülhetek. Számomra ez egy óriási kihívás, mert élő adásban kell helyt állni. Rengeteget lehet belőle tanulni, fantasztikus élmény lesz." -mesélte boldogan a Life.hu-nak a showman.

Győzi rendkívül izgatott a feladat miatt és alig várja már, hogy augusztus 28-a legyen, ugyanis akkor lesz látható az első adás.

Az egykori reality sztár hálás az Rtl Klubnak, ahogy fogalmaz, újra hazatért:

" Úgy fogalmaztam a családomnak, hogy visszatértem a szüleimhez újra. Ha nincs az Rtl Klub én sem lennék, nekik köszönhetem, hogy így élhetek ahogy most. Bár két évre elkerültük egymás, nagyon hálás vagyok nekik, hogy újra visszafogadtak."

Nagyon komolyan veszi feladatát, hetekkel az élő adás előtt felkészítésen vesz részt, bejárja a villát és hangolódik az adásokra.