Hétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon.

Augusztus első hétvégéjén rendezték meg a Magyarország Gyermek Szépe választást Siófokon. Az ország egyik legnagyobb gyermekszépségversenyén 65 gyermek indult, közülük

négy kategóriában választottak győzteseket.

Forrás: Magyarország gyermek szépe

"Nagyon izgalmas napokon vagyunk túl, ritkán látunk ilyen sok és szép gyermeket egy versenyen. A profi indulóknak a verseny előtt négynapos felkésztő tábort is rendeztünk Siófokon, itt pin-up stílusú fotózással, kifutóra való felkésztéssel is foglalkoztunk. A Magyarország Gyermek Szépét Kasuba L. Szilárd vezette, a zsűriben pedig ott volt a Kismenőkből megismert Balogh Soma, valamint Kiszel Tünde és a kis Donatella is" - mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató.

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

A bébi kategória nyertese a 3,5 éves Lakó Kira, a mini kategória első helyezettje a 6 éves Lee Tifany, a tini kategória győztese Bakos Benedetta, a little kategória legjobbja pedig Lapat Diána lett. A fiúk közül Molnár Gábor lett a legszebb.

Forrás: Magyarország gyermek szépségverseny

Bartalovics hozzátette: a győzteseknek és rajtuk kívül még néhány indulónak lehetősége van ezután világversenyeken indulni. A következőre nemzetközi megmérettetésre jövő héten kerül sor Bulgáriában. Itt hazánkat Gitto Klementina képviselheti.