Hurrá! Lola férjhez ment - Nézd meg az esküvőjüket!

esküvő szertartás hinduizmus Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években olyannyira nem kerülte el a feszültség Lola és párja kapcsolatát, hogy még a tervezett esküvőjüket is elhalasztották. Szerencsére ismét összejöttek, és egy hindu szertartás keretein belül örök hűséget fogadtak egymásnak.

Lola és szerelme tavaly szeptemberben szakítottak, és az énekesnő rendkívül csalódott volt akkor. Az énekesnő és hangmérnök kedvese azonban nem sokáig bírták egymás nélkül, és

újra összejöttek.

Ennek örömére pedig összetartozásukat is kinyilvánították egy hindu szerzetes előtt. Mi pedig azon szerencsések közé tartozunk, akik ott lehettek a szertartáson. Nézzétek csak!

Megdöbbentő! A Verrasztó testvérek visszaléptek az olimpiátólhttp://www.life.hu/news/20160811-a-verraszto-testverek-visszaleptek-az-olimpiatol.htmlVerrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjében, mert nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen. Pár órával később testvére, Evelyn is lemondta a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjét. Az ő döntésének oka egyelőre ismeretlen. News--Megválasztották Magyarország legszebb gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160811-hoppa-megvalasztottak-magyarorszag-gyermek-szepet.htmlHétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon. NewsOrigoHárom rendőrre nyitottak tüzet Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160811-harom-rendorre-nyitottak-tuzet-rioban-egyikojuk-meghalt.htmlAz olimpia helyszíneit biztosította az a három elit osztagos rendőr, akik állítólag eltévedtek és egy drogkereskedők uralta környéken kötöttek ki, ahol rájuk is lőttek. Egyikőjüket fejbe lőtték, az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért. News--Nem hiszünk a szemünknek! A világhírű modell Michael Phelps-szel hancúrozotthttp://www.life.hu/news/20160810-nem-hiszunk-a-szemunknek-a-vilaghiru-modell-michael-phelps-szel-hancurozott.htmlBar Refaeli egy kedves gesztust tett a sportoló felé: egy régi, közös képpel üdvözölte barátját, aki Rióban nemrég megszerezte 21. aranyérmét, ráadásul a közelmúltban apa lett. A fotó egyébként meglehetősen erotikusra sikerült. News--Az elmúlt három napban három fiatal lány tűnt el Sopronból és környékérőlhttp://www.life.hu/news/20160802-szornyu-fiatal-lanyok-tunnek-el-sopronbol-es-kornyekerol.htmlA rendőrségi közlemények szerint az elmúlt három napban három fiatal lánynak veszett nyoma, ráadásul mindannyian Sopronról és környékéről tűntek el. Arról azonban még nem mondtak semmit, van-e összefüggés a három eset között. NewsThinkstockBár Janklovicsnak fogalma sincs a futballról, mégis fociszakértő letthttp://www.life.hu/news/20160802-bar-janklovicsnak-fogalma-sincs-a-futballrol-megis-fociszakerto-lett.htmlJanklovics Péter színész-humorista eddig azt sem tudta, hogy a focit eszik-e vagy isszák, most pedig Karl-Heinz Rummenigge cipőjéről és a Metodo felállásról papol. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.