Bemutatjuk Tatár Csilla utódját: Íme Kraszkó Zita!

Forrás: MTVA -
Kraszkó Zita Harsányi Levente Tatár Csilla Magyarország, szeretlek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként.

Zita a tévénézők előtt ma még eléggé ismeretlen. A szegedi egyetemen végzett rajz-művészettörténet majd kommunikációszakot. Később az Iparművészeti Egyetem video-animáció művésztanár szakára járt, de inkább a kamera másik oldala érdekelte - írja a Bors.

Kraszkó Zita, a Balatoni nyárban Forrás: MTVA

Játszott a Krétakörben, tagja volt a Grund Improvizációs Színháznak, rendezett realitysorozatot és szinkronszínészként is számos szerepe volt. Improvizációs trénerként a Beugró és a Dumaszínház fellépőit is tanította. 2004 és 2006 között pedig a Feszti körképet vezette a közszolgálati televízión.

Rá egy évre a Jazzy Rádió műsorvezetője volt, A közmédiában 2015-ben a Balatoni nyár műsorvezetőjeként dolgozott, 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán az Oscar-gála magyar közvetítésének műsorvezetőjeként tűnt fel, majd ismét a Balatoni nyárban láthatták a nézők Harsányi Levente műsorvezetőtársaként.

Kraszkó Zita Forrás: Facebook/Balatoni nyár

Úgy tudni, hogy elődje, Tatár Csilla, A Dal műsorvezetői szerepére készül, babázik és blogot vezet.

Dukai Regina Mallorcán napoztatja tökéletes popóját: Forró fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160813-dukai-regina-mallorca-szigeten-van-es-napoztatja-tokeletes-popojat.htmlA magyar szépség jól megérdemelt pihenésést tölti a spanyol szigeten. És rajongói nagy örörmére posztol is, nem is akármilyen szögből.TV + SztárokOrigoDétár Enikő: "Nem vagyok rossz fej!"http://www.life.hu/sztarok/20160813-detar-eniko-szineszno-adott-interjut-azt-mondja-nem-vagyok-rossz-fej.htmlDétár Enikő most olyan interjút adott, amelyben az eddigieknél is nagyobb betekintést engedett az életébe. TV + Sztárok--Nyereményjáték! Emlékszel, Dér Heni mellett ki segített Jessicának?http://www.life.hu/sztarok/20160812-nyeremenyjatek-viva-masodik-randi-der-heni-es-egy-magyar-eloado-segitett-a-civil-szereplonek.htmlA VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre segít olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. Az utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kérte meg arra, hogy segítsen Jessicának, akinek egy meglepetésvendéget is szerveztek. TV + Sztárok--Molnár Andi: "A férfiak hétvégén elengedhetik a fantáziájukat"http://www.life.hu/sztarok/20160813-molnar-andrea-tancosno-a-fozesrol-meselt-arrol-hogy-o-nem-valami-nagy-konyhatunder.htmlUgyan nem látszik rajta, de a gyönyörű táncosnő imádja a hasát, főzni azonban nem szeret. Ha gyorsan megvan, akkor oké, de sok időt nem szeret pepecselni vele. TV + Sztárok--Sarka Kata BIZTOSAN NINCS Hajdúval Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-sarka-kata-nem-nyaral-hajdu-peterrel-cipruson-budapesten-van.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságával kapcsolatban naponta jelennek meg hírek. Volt szó arról, hogy Kata az édesanyjával és a gyerekkel nyaralt Spanyolországban, később arról pletykáltak, hogy Hajdú Péter az utolsó pillanatban Kata ciprusi jegyét átíratta az édesanyja nevére, sőt, még az is felmerült, hogy Hajdúnét egy titokzatos férfi várta haza. Szerdán azonban a reptérről közös fotót tett ki a Facebookra Hajdú Péter, amelyből mindenki arra következtetett, hogy mégis együtt nyaralgatnak. Kata péntek délutáni Facebook-posztja alapján azonban tutira nincsenek együtt Cipruson. TV + SztárokOrigoKiakasztotta az embereket Obama lánya - Füvezésen kaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-obama-lanya-kiakasztotta-az-embereket-fuvezesen-kaptak-malia-obamat.htmlNem lehet egyszerű, hétköznapi tinédzser élete Obama lányának, ugyanis minden lépését árgus szemekkel figyelik, és aki keres, az talál! Azt állítják, hogy Malia Obamát füvezésen kapták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.