Kiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként.

Zita a tévénézők előtt ma még eléggé ismeretlen. A szegedi egyetemen végzett rajz-művészettörténet majd kommunikációszakot. Később az Iparművészeti Egyetem video-animáció művésztanár szakára járt, de inkább a kamera másik oldala érdekelte - írja a Bors.

Kraszkó Zita, a Balatoni nyárbanForrás: MTVA

Játszott a Krétakörben, tagja volt a Grund Improvizációs Színháznak, rendezett realitysorozatot és szinkronszínészként is számos szerepe volt. Improvizációs trénerként a Beugró és a Dumaszínház fellépőit is tanította. 2004 és 2006 között pedig a Feszti körképet vezette a közszolgálati televízión.

Rá egy évre a Jazzy Rádió műsorvezetője volt, A közmédiában 2015-ben a Balatoni nyár műsorvezetőjeként dolgozott, 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán az Oscar-gála magyar közvetítésének műsorvezetőjeként tűnt fel, majd ismét a Balatoni nyárban láthatták a nézők Harsányi Levente műsorvezetőtársaként.

Kraszkó ZitaForrás: Facebook/Balatoni nyár

Úgy tudni, hogy elődje, Tatár Csilla, A Dal műsorvezetői szerepére készül, babázik és blogot vezet.