Phelps: Ez nem a karrierem vége, hanem egy új utazás kezdete

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler -
visszavonulás olimpikon Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legsikeresebb olimpikonja úgy döntött, visszavonul. Most már igazán. 

4 éve, a londoni játékok után úgy volt, Michael Phepls visszavonul, Rióban azonban ismét úszott, nem is akárhogyan: 5 arany és egy ezüstérmet szerzett, ezzel 28 éremnél tart az olimpiai játékokon, ami eddig soha, senkinek nem sikerült.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler

A 31 éves úszófenomén egy vele készült interjúban elmondta, egészen biztos, hogy ez volt az utolsó olimpiája.

Az úszásnak talán vége, de még előttem a jövő.

Phelps valószínűleg családjával is több időt szeretne végre tölteni: kisfia, Boomer még csak 3 hónapos, de őrülten cuki: itt meg is mutattuk, milyen édesen szurkolt Michaelnek.

Hatalmas vihar közeledik: Tíz megyére adtak ki kiasztásthttp://www.life.hu/news/20160814-idojaras-hatalmas-vihar-kozeledik-tiz-megyere-adtak-ki-kiasztast.htmlSzakadó esőre és 70-80 kilométeres széllökésekre is számítani lehet. Tíz megyére adott ki elsőfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásMegverte és kirabolta Sziget-fesztiválozó utasát a hiéna taxis Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160814-megverte-es-kirabolta-ir-alammpolgarsagu-sziget-fesztivalozo-utasat-egy-taxis.htmlA hírek szerint megverte az ír állampolgárságú férfit az a budapesti taxis, aki a Sziget fesztiválról szállította utasát a Margitszigetre. News--Hazaért Rióból az első olimpiai aranyérem: Így köszöntötték Szilágyi Áronthttp://www.life.hu/news/20160814-szilagyi-aron-vivo-hazatert-az-elso-aranyeremmel-riobol-igy-fogadtak-a-rajongok.htmlA kardvívó Szilágyi Áron nem teherként, hanem inspirációként élte meg, hogy címvédőként kellett versenyeznie a Rio de Janeiró-i olimpián, ahol véleménye szerint egy dolgos, nehezen kivívott, sokszor a küzdeni tudást jobban igénylő győzelmet aratott.News--Hétfőn bárhol leszakadhat az ég: Így alakul a jövő hét időjárása!http://www.life.hu/news/20160814-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-hetfon-barhol-leszakadhat-az-eg.htmlMint ismeretes, szombaton megdőlt a hidegrekord, de ennek ellenére úgy tűnik, visszatért a tartós nyári időjárás. De vajon marad is?NewsOrigoMünchenbe tartó járat miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeithttp://www.life.hu/news/20160813-riasztottak-a-magyar-honvedseg-gripenjeit-egy-munchenbe-tarto-gep-miatt.htmlNem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Ankarából Münchenbe tartó repülőgép augusztus 13-án, szombaton este, ezért a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit. NewsOrigoKapás Boglárka: "Beakasztották a nyakamba, és alig tudtam kivenni a hajamat alóla"http://www.life.hu/news/20160813-kapas-boglarka-uszonovel-keszitett-interjut-az-origo-az-olimpiai-bronzerem-utan.htmlKapás Boglárka a gyengébbik számában, a 400 gyorson elért negyedik hely után 800-on bronzérmet nyert, és az ezüstre is volt esélye, csak két tizeddel kapott ki a brit Jazmin Carlintól. Az élen Katie Ledecky végzett, majdnem 12 másodperccel Kapásék előtt, fantasztikus világcsúccsal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.