Felháborító: két kislányt molesztáltak Legolandben

Forrás: AFP/Leon Neal -
Anglia Legoland molesztálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kiskorú kislányt molesztáltak az angliai Legolandben. Az elkövető tizen- vagy huszonéves fehér fiú volt, aki még keresnek a rendőrök.

Mélyen megrázta az eset a közvéleményt, ugyanis ilyen jellegű bűncseelkmény eddig még nem fordult elő a Legolandben. Az áldozat két hatéves kislány volt, akiket szexuálisan molesztált, vagyis "illetlen módon" fogdosott meg a fehér férfi, akit még keresnek a rendőrök.

Legoland Anglia Forrás: AFP/Leon Neal

Az eset a Hajótörött táborában a Kalózparton történt, a nyomozók viszont arról biztosították a helyi lakosságot, hogy ilyen nagyon ritkán fordul elő. A Legoland szóvivője is elmondta, számukra a parkba ellátogató családok biztonsága és azok felhőtlen szórakozása az első számú prioritás. A dolgozók gyorsan cselekedtek a történtek után, és azonnal értesítették a rendőrséget. Egyelőre az elkövetőt még keresik - írja a Travel Mole.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.