Sok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték az eddigi megpróbáltatások, de saját elmondása szerint volt egy pozitívuma is a börtönben töltött időszaknak.

„A gyerekeim szinte észrevétlenül felnőttek, és a börtönben töltött időszak egyetlen pozitívuma volt, hogy ők önállósodtak. Feleségemmel meglepetéssel készültünk, amíg ők távol voltak" - árulta el Lagzi Lajcsi a Blikknek. A zenész azt is elmondta, hogy családja számára csak most kezdődik a nyár, hiszen gyermekei,

Bogika és Lala a napokban jöttek vissza Oxfordból.

„Próbáljuk behozni az elvesztett időt, amit nem tölthettem a családommal. 125 napot elvettek az életünkből. Szabadulásom óta azt szoktam mondani a gyerekeimnek: a világ összes idője a miénk, csak rajtunk múlik, hogy milyen tartalommal töltjük be. Nekünk csak most kezdődik igazán a nyár, ugyanis Bogika és Lala a napokban jöttek vissza Oxfordból. Ilyen hosszú időre még sohasem engedtük el őket, hiányoztak is, de megérte, hiszen gyakorolhatták az angol nyelvet, amiből nemzetközi vizsgát is tettek."

Forrás: TV2

"Csináltunk nekik egy külön nappalit, egy közös helységet, ahol számítógépeik, telefonjaik vannak és egy úgynevezett gentleman roomot. A fiaim állandóan elszedik, és nem rakják a helyükre a nyakkendőimet, óráimat. Ezért lett egy közös gardróbunk, ahol mindenki mindent használhat, csak tegye vissza a helyére. Ez olyan fiús dolog nálunk" - tette hozzá Lajcsi. 

"Ez egy fantasztikus csemege odabent" - Így gyógyszerezték a börtönben Lajcsit

 

Úgy tudni, Lagzi Lajcsi elzárása alatt igen erős nyugtatókat kapott a börtönben. Elfújom az igazságot című könyvében arról ír, hogy kényszerűségből szedte be ezeket a tablettákat. A teljes cikket itt elolvashatod!