Egész nap Bibliát olvas a Gödöllőn megölt Zsófi gyilkosa

gyilkosság Gödöllő rendőrség Biblia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sz. Lajos teljesen magába zuhant a történtek után, sőt a hírek szerint a Biblián kívül semmilyen könyvet nem hajlandó olvasni. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a 24 éves gödöllői lány egy nappal a születésnapja után hazafelé tartott az autójával. Mikor kiszállt, hogy kinyissa a kaput, egy férfi bepattant a járó motorú gépjárműbe, és elhajtott vele, ám a lány a kocsiba kapaszkodott. A Turay Ida Színház munkatársa, a 24 éves Zsófi tragikus módon hunyt el. A Blikk információja szerint a családja próbálja tartani a lelket a gyilkosban, ám ő egész nap olvas.

Forrás: Facebook

A lap szerint hamarosan az egykor zenészként dolgozó férfi lánytestvérét is meggyanúsíthatják az esettel kapcsolatban. Ő segített ugyanis elmenekülni a tettesnek a tragédia helyszínéről.

Közel egy napot töltött az óceánban, mire kimentettékhttp://www.life.hu/news/20160816-kozel-egy-napot-toltott-az-oceanban-mire-kimentettek.htmlA mentőmellény nélkül a vízbe zuhant kínai nő 38 órát töltött a Kelet-kínai-tengerben, ráadásul még az alvást is megoldotta. NewsOrigoSzexbotrány: kiderült, kivel hancúrozott a döntő előtt a női műugróhttp://www.life.hu/news/20160815-kiderult-kivel-szexelt-a-donto-elott-a-noi-muugro.htmlUgyan ott lehetett a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezte meg Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso. A hazaiak két kedvence a verseny után bejelentette, soha többet nem versenyeznek együtt. Az egyik ok, hogy Ingrid kidobta társát, mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal. News--Felháborító: két kislányt molesztáltak Legolandbenhttp://www.life.hu/news/20160815-az-angliai-legolandben-ket-kislanyt-szexualisan-molesztaltak.htmlKét kiskorú kislányt molesztáltak az angliai Legolandben. Az elkövető tizen- vagy huszonéves fehér fiú volt, aki még keresnek a rendőrök. News--Lövöldözés miatt ürítették ki a Kennedy repterethttp://www.life.hu/news/20160815-allitolagos-lovoldozes-miatt-uritettek-ki-a-new-yorki-kennedy-repteret-vaklarma-volt.htmlÁllítólagos lövöldözés miatt kiürítették vasárnap késő este a New York-i Kennedy repülőtér egyik terminálját, de helyi rendőrség később azt közölte, vaklárma volt az egész. News--Borkai Zsolt MOB-elnöke: "Jó magyarnak lenni Rióban"http://www.life.hu/news/20160813-borkai-zsolt-mob-elnoke-az-eddigi-magyar-olimpiai-szereplesrol-beszelt.htmlBorkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a riói olimpia félidejében értékelte a magyarok teljesítményét. Ahogy mondta, jó magyarnak lenni Rióban. News--Ezért visel néhány olimpiai úszó két úszósapkát – Hosszú Katinka is!http://www.life.hu/news/20160813-most-kiderult-miert-visel-nehany-olimpiai-uszo-ket-uszosapkat-hosszu-katinka-is.htmlElőször éppen Hosszú Katinka kapcsán merült fel, hogy miért visel két úszósapkát. Aztán kiderült, többen is így tesznek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.