Egy késsel akarták megállítani a budapesti buszt - Videó!

buszsofőr fenyegetés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április óta nem találja a rendőrség azokat a fiatalokat, akik a BKK egyik járatán készült felvételen láthatók: az ismeretlenek késsel fenyegettek meg egy buszsofőrt.

A rendőrség nyilvánosságra hozta azt a felvételt, ami április 12-én, az 214-es egyik járatán készült. A busz két utasa elfelejtett leszállni, ezért azt követelték a busz vezetőjétől, hogy álljon meg. Mivel a sofőr nem tett eleget a "kérésüknek", ezért a fiatalok fenyegetőzni kezdtek, majd egyikük belevágott öklével a térelválasztó plexiüvegbe,

a másik pedig előrántott egy kést.

A XXII. kerületi Rendőrkapitányság kéri azt, akik a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.