Az 55 éves Zacher Gábor tudja, hogyan kell bulizni, talán jobban is, mint a fiatalok. Szerelmével együtt látogatott ki a legnagyobb hazai fesztiválra!

Alkoholmentes sörrel, egy pipával és a szerelmével élvezte ki a Sziget forgatagát a Honvédkórház osztályvezetője! A fesztivál VIP részlegében múlatták az időt, ráadásul nem is csak egy estére látogattak ki a koncertekre. Három napra vetkőztek vissza tinédzserré.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A fesztiválra szórakozni mentem. Hétfő este Sia koncertjére látogattunk ki a párommal, az énekesnő eszméletlen bulit csinált. Lehet, hogy a zene playbackről ment, de a táncosok lenyűgöző látványt nyújtottak. A másik kedvencem az Oasis zenekarból ismert Noel Gallagher, aki szintén pont olyan minőségi koncertet adott, mint vártuk" - számolt be a Blikknek az élményeiről Zacher. Elárulta azt is, milyen koncertre fog még feltétlenül elmenni ezen a nyáron. "Szerintem én vagyok az ország első számú Ivan and Parazol rajongója, legalábbis az 50 év feletti kategóriából biztos. Eszméletlen amit ezek a fiúk művelnek, a jövő heti Szegedi Ifjúsági Napokra is direkt úgy intéztem az előadásom, hogy az a srácok koncertjére essen, így összekötöm a kellemest a hasznossal! Mindig kikapcsol egy-egy jó koncert, és amikor csak lehet, a kedvesemmel vagy a fiammal tomboljuk végig a legjobb dalokat" - mondta hazánk egyik legnagyobb szakértője.